Juli Butik

Кремчик для рук від Українського виробника Elit-Lab

Кремчик для рук від Українського виробника Elit-Lab

З початком холодної пори шкіра на моїх руках зразу стає сухою, з'являються тріщінки та шилушіння тому слід подбати про догляд за шкірою рук. Хочу поділитися з вами моїм улюблиним кремом який чудово зволожує та доглядає за руками.

Професійний кремчик від Elit-Lab то взагалі мій фаворит його я беру не вперше, він має дуже ніжний ванільний аромат (він повністю відповідає своїй назві). Густий, наче взбиті вершки з масляною текстурою. От тільки коли він охолоджується то дозатор не взмозі видавити крем з флакону так як він стає дуже густим. Коли наносиш його на шкіру то він миттєво її зволожує та швидко поглинається не залишаючи на шкірі неприємних відчутів. Його суттєвий плюс в тому що він заживляє та заспокоює подразнення на шкірі. Також класно що його можна використовувати як маску для рук при парафіно - терапії. Для моєї сухої шкіри рук в холодну пору це просто спасіння.

Склад:

Вода дистильована - один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів (Цілком безпечно)

Масло авокадо - має протизапальні та регенеруючі властивості, чудово підходить для нормальної, сухої, в’янучої та проблемної шкіри. Масло авокадо - це ідеальний засіб у боротьбі проти акне, заліковує рани, розгладжує зморшки навколо очей. Багате на вітаміни А, Е, Д, В1, В2, К. (Цілком безпечно)

Олія оливкова - містить антиоксиданти, сквален та олеїнову кислоту, які потрібні нашій шкірі для зволоження та захисту від шкідливого впливу навколишнього середовища. Оливкова олія багата жирними кислотами та вітамінами A, D, E, K (Цілком безпечно)

Гліцерин - він здатний адсорбувати молекули води з повітря і пов'язувати їх у верхніх дермальних шарах шкіри, що забезпечує глибоке зволоження протягом до 24 годин. Гліцерин також зміцнює захисний бар'єр шкіри, полегшує процес відлущування мертвих клітин і має антибактеріальні та антисептичні властивості. (Цілком безпечно)

Емульгатор №1 - суміш спиртів з натрієвою сіллю, сприяє утворенню і підвищенню стійкості емульсії. (Допустимо)

Масло какао - підходить для догляду за зрілою, сухою і зневодненою шкірою і нігтів. Засоби з нею прекрасно захищають тонку шкіру повік, шиї, декольте і рук. (Цілком безпечно)

Масляний екстрат ромашки - має протизапальну, ранозагоювальну, бактерицидну, спазмолітичну, заспокійливу дію. Відома фотозахисна ефективність екстрактів ромашки. (Цілком безпечно)

Масляний екстрат прополюсу - має антибактеріальний, загоюючий, заспокійливий, зволожуючий, омолоджуючий, пом'якшувальний, протизапальний, регенеруючий ефект. (Цілком безпечно)

Масло Ши - стимулює синтез колагену в шкірі, підвищує тонус і пружність шкіри, уповільнює процеси старіння в шкірі. (Цілком безпечно)

Віск бджолиний - створює на шкірі захисну плівку, яка запобігає втраті вологи й одночасно захищає її від несприятливих зовнішніх впливів. (Цілком безпечно)

Екстракт листя берези - використовуються як протизапальний і вітамінізуючий засіб. (Безпечно)

Екстракт гінкго білоба - йому притаманне сильна антиоксидантна дія. Як правило, його включають до складу продуктів антивікової косметичної серії. Ця косметика допомагає поліпшити кровообіг, знімає набряклість і втому, розгладжує зморшки. (Безпечно)

Пантенол - має загоювальну, зволожуючу і розгладжуючу дію. (Безпечно)

Консервант - сприяє утворенню і підвищенню стійкості емульсії. (Допустимо)

Ланолін - продукт переробки вовняного жиру, допомагає утримувати вологу в шкірних покривах, що робить шкіру еластичною, розгладжує зморшки, дарує природний блиск. Також зменшує щільність кремів, забезпечуючи більш комфортне та приємне нанесення. (Безпечно)

Алантоїн - пришвидшує оновлення епідермісу. Алантоїн провокує розчинення відмерлих клітин шкіри, тим самим оновлюючи її. Є ефективним антиоксидантом, а тому зменшує, а з часом і зовсім нейтралізує, шкідливий вплив на шкіру, сповільнюючи процес старіння клітин.Загоює. Найголовнішою функцією алантоїну є загоєння і відновлення бар'єрних властивостей епідермісу. А тому косметика, до складу якої входить алантоїн, відмінно підійде людям з ніжною та чутливою, а також проблемною шкірою, наприклад, з дерматитом або акне, а також слідами, що залишаються після вугрових висипань. (Цілком безпечно)

Диметикон - кремнійорганічний лінійний полімер, силікон. Покращує структуру та взаємосумісність різних інгредієнтів у рецептурі. Має м'яку захисну дію на шкіру. У косметичних кремах для рук, засобах захисту шкіри, лосьйонах для засмаги і засобах догляду за волоссям, утворює немаслянистий захисний шар, що відштовхує воду і дратівливі речовини, що містяться у воді, в той же час дає шкірі можливість дихати. (Допустимо)

Карбопол - грає роль гелеутворювача, дає стабільні рецептури: гель з карбополом не розшаровується, не висихає, не комкується, не змінює колір. (Допустимо)

Віддушка - ароматизація (Допустимо)

Натрію гідроокис - сильний луг (їдкий натр), корозійний, залишає сильні опіки. Може завдати серйозної шкоди очам. Шкідливий при контакті зі шкірою або при вдиханні. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями (Середня безпека)

Вітамін А - освітлює шкіру, сприяє рівномірному розподілу меланіну в шкірі, послаблює еритему, зменшує інтенсивність запальних процесів, викликаних перевиробництвом шкірного сала, прискорює процес творення нових клітин – підвищує ферментативну активність і нормалізує процес кератинізації. (Цілком безпечно)

Вітамін Е - підвищує імунітет шкіри та посилює її захисні властивості, завдяки цьому прискорюються процеси регенерації та загоєння ушкоджень, усуваються шрами та сліди акне. (Цілком безпечно)