Anna_feerie

Рожевий нюд з олівцем Eveline Max Intense

Рожевий нюд з олівцем Eveline Max Intense

Коли мені не хочеться витрачати багато часу на макіяж, та одночасно є бажання освіжити обличчя та підкреслити губи - я беру цей олівчик). Eveline Cosmetics Max Intense Colour у відтінку 23 Rose Nude виручає, коли я не виспалась та маю не дуже бадьорий вигляд 🤪.

Мені надзвичайно подобається ця серія в Eveline, адже за низьку ціну ми отримуємо якісний продукт, який м’яко лягає на губи, не сушить та не викликає жодних негативних реакцій. Ковпачок має стругачку – що взагалі чудово, адже вона мене виручає навіть з гелевими олівчиками інших брендів!) Тримається на губах доволі добре, витримує легкий перекус та сходить акуратно.

Рожевий нюд з олівцем Eveline Max Intense

Особисто я часто фарбуюсь олівцями замість помад, і такий спосіб давно мій улюблений)). А ще в мені постійно борються дві особистості: одна хоче побільше різних відтінків у продуктах для губ, а інша не бажає викидати майже повні туби (бо ж неможливо все використати до строку придатності!). Тому для мене ідеальним рішенням є саме олівці – вони мають менший об’єм та дають змогу спробувати щось новеньке без шкоди для гаманця та екології. Тож це точно не останній мій олівець від Eveline, адже я вже пригледіла кілька нових позицій)).