Juli Butik

Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly Professional

Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly Professional

Вперше придбала цей професійний крем від Українського бренду Shelly. Він просто прекрасно доглядає за шкірою рук, дарує ніжність та комфорт. Взяла на пробу малючка 45мл, наступного разу придбаю в більшому об'ємі так як він мені дуже сподобався.

Кремчик пахне квітами, дуже ніжний ненав'язливий аромат. Має ніжну та приємну текстуру. Швидко вбирається в шкіру та пом'якшує її.

Крем для �рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly Professional
Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly Professional

Aqua - розчинник, один із основних компонентів (Цілком безпечно)

Paraffinum Liquidum - рідкий парафін, створює захисний бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, має пом'якшуючий ефект. (Допустимо)

Cetearyl Alcohol - суміш спиртів, емульгатор, регулятор в'язкості, стабілізатор емульсії. (Цілком безпечно)

Polysorbate 60 - емульгатор, ПАР/очищення. Використовується для створення кремової, легкої емульсії. (Допустимо)

Stearic Acid - лимонна кислота, використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. (Цілком безпечно)

Caprylic / Capric Triglyceride - натуральні пом'якшувачі, отримані з кокосової олії. Пом'якшують шкіру, не залишаючи важкого жирного відчуття, покращують сенсорні характеристики, розтікання продукту. Мають гарну зволожуючу здатність. Поширені як емолент у «oil-free» продуктах, можуть бути використані в косметиці «натурального» напрямку. (Безпечно)

Glycerin - відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження. (Цілком безпечно)

Butyrospermum Parkii (Shea) Oil - олія ШИ, каріте. Живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру від впливу сонячних променів і сприяє її відновленню, має протизапальну активність і регенеруючі властивості. (Цілком безпечно)

Dimethicone - силікон, використовується в косметичних засобах як компонент, що покращує структуру та взаємосумісність різних інгредієнтів у рецептурі. Має м'яку захисну дію на шкіру. (Допустимо)

Hydrolyzed Collagen - продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. (Безпечно)

Hydrolyzed Elastin - за властивостями близький до колагену. У косметиці використовується у вигляді гідролізатів у складі регенеруючих засобів для шкіри та як натуральний колоїд, що дає захисну плівку, у засобах для шкіри та волосся. (Безпечно)

Phenoxyethanol - консервант, має легку зволожуючу дію. Існують суперечливі дані про його безпеку. Найбільше занепокоєння викликано зареєстрованими випадками поганої реакції шкіри та взаємодії нервової системи у немовлят. В даний час FDA дозволяє використовувати цей інгредієнт в косметиці. (Допустимо)

Ethylhexylglycerin - консервант. Один із найсильніших «зелених» консервантів, за силою порівняний із парабеновими аналогами. У косметиці рекомендований як багатофункціональний інгредієнт, що представляє собою: пом'якшувальну добавку в засоби догляду за шкірою; покращує тактильні властивості емульсії добавку; дезодоруючу, добавку, особливо активну проти грампозитивних бактерій, добавку, що посилює активність інших антимікробних засобів. (Безпечно)

Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate/VP Copolymer - регулятор в'язкості який допомагає покращити текстуру засобів для догляду за шкірою та косметичних складів, функціонує як плівкоутворювач, загусник і підсилювач текстури. (Безпечно)

Paeonia Extract - використовується як у засобах догляду за шкірою як тонік для відновлення нормальних функцій епідермісу. (Безпечно)

Parfume - парфумування (Середня безпека)

Lactic Acid - молочна кислота, впливає на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. (Цілком безпечно)