Що ви зараз бачите пер ед собою? Це скарб
Або моя колекція палеток
Вже другий мій огляд на косметику з китайського сайту, можна зрозуміти, що я люблю замовляти усіляке з подібних платформ 😄
Для початку хочу відзначити яскраве пакування кожної палетки. Це ж така краса, просто космос 🤩
🔝 Мій фаворит №1- плетка Langmanni Nude Special
За основу завжди використовую середній світлий колір, далі обов'язково нижній середні й беж і можна додати чогось блискучого.
Легко наносяться, не осипаються. Пензликами не користуюся, мої інструменти - то мої пальчики 😅
🔝 Фаворит №2 - Coco Venus Dikalu
Коли я хочу сяяти, завжди використовую її. Дуже ніжний блиск на повіках, який не обтяжує, а придає природнього сяйву.
☑️ Тіні-хайлайтер - Cosmetics CmaaDu Aurora Highlight
Дуже ніжні відтінки, аби мали виразний колір треба нанести декілька разів. Перший ряд н аддасть вашим повікам саме глянцевого блиску.
☑️ Палетка - CmaaDU Mercury Retrograde
18 відтінків сяючого блиску та матового шику , якщо ви хочете виглядати як космічна діва.
☑️ На завершення - S.F.R Color Beauty Amethyst Obsessions
Використавши її ви точно будете виділятися у натовпі. Дуже яскраві для мене кольорі і поки не готова зробити такий виклик аби вийти в люди. Але вдома випробувала на якість, одного нанесення більш ніж дос татньо для виразного кольору.
Коментарі (0)