LAMEL Make Up Selflove Eyeshadow Palette
Моє нюдове кохання пахне Шоколадом 🍫 А якщо додати червону стрічку , то можна перенестись на Різдвяну вечірку 🎁
Привіт, моя неперевершена читачка ✈️💓
Сьогодні я тобі хочу розказати про свою неповторну палетку
LAMEL Make Up Selflove Eyeshadow Palette
З повним оглядом на неї ( свотчі , враження , макро) ти можеш ознайомитися за посиланням :
LAMEL Make Up Selflove Eyeshadow Palette | MAKEUP Club
https://club.makeup.com.ua/post/20569/
Сьогодні ж я хочу занурити тебе у світ мейків, які мені вдалося відтворити за допомогою Lamel ...
Зізнаюсь, що моїми улюбленими є сяючі рефіли 💫 Вони такі ніжні і яскраві водночас . Чудово поєднуються з кольоровими стрілочками і неймовірно виглядають у моно варіанті ☺️
Дорееечі , погляньте на поєднання золотистого Гліттеру та червоної стрілки 🤤 Я у захваті , цей мейк навіяв різдвяний настрій ❤️✨
А ще хочу звернути вашу увагу на фото із рожевою стрілочкою 🎀 На очах перлинне мерехтіння 🦪 Воно зберігається у першому рефілі палетки. Сяючі частинки дуууже дрібненькі , пудрові і виглядають на очах, наче шовк. Можна використовувати як Хайлайтер 🎀
Взагалі, я задоволена палеткою, вона більш ніж універсальна і 100% має бути у кожної красуні 😌💖 На роботу , на вечірку чи просто на прогулянку ! Ця палетка стане помічницею, адже працювати з нею легко 😇
Тож раджу-раджу 💋
Коментарі (0)