Lytvynenko

Освіжаючий шампунь з м'ятою Inebrya

Освіжаючий шампунь з м'ятою Inebrya

Inebrya - мені знайомий бренд, люблю і час від часу беру, коли не хочеться експериментуват. Але цей, з мʼятою, брала вперше. Вагалася, особливо на холода використовувати, але все ж цікавість перемогла.

Прочитала я спокусливі промови: "Якщо ваше волосся швидко стає жирним, несвіжим і втрачає об’єм, значить вам пора спробувати суперосвіжальний шампунь з екстрактом м'яти від італійської компанії Inebrya!" і зрозуміла, що все в точку, борюся з цим постійно.

Освіжаючий шампунь з м'ятою Inebrya

Аромат: незвичний, як для цього бренду, немає характерного запаху цукерки. Натомість, шампунь має виражений мʼятний аромат, один в один, як мʼятна рошенівська цукерка))

Консистенція: в міру рідка, чудово піниться і розподіляється по шкірі голови.

Відчуття на шкірі: холодок, що досить приємно відчувається на шкірі, дає свіжість. Влітку, мабуть, це бомбезне відчуття.

Чи є вау-ефект суперсвіжого волосся і обʼєму? Не помітила. Проявив себе як абсолютно звичайний шампунь, моя шкіра голови, що схильна до жирності, на ранок наступного дня мала звичний для мене вигляд брудного волосся, яке довелося, за традицією, мити. Сухості, свербіжу, лущення шкіри не було, хоча я інколи схильна до лупи. Тут все було ок.

Довгий і досить банальний, як для шампуню.

Більшість складників є безпечними у низьких концентраціях, однак деякі інгредієнти, такі як певні консерванти (Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben), можуть викликати чутливість.

Існує дослідження, яке вказує на можливість того, що парабени можуть мати вплив на гормональний баланс організму. Деякі дослідження показують, що парабени можуть викликати деякі реакції у людей з чутливістю до них, а також вони можуть накопичуватися в тканинах організму.

Проте ці компоненти додано у відносно низьких концентраціях (розміщені останніми у переліку складників), що зазвичай вважається безпечним для більшості.

Хто любить шампуні з ефектом прохолоди та відчуття додаткової свіжості - раджу.

Але великих очікувань на шампунь не варто покладати. Шкіру голови він очищує, а отже, свою роботу робить.