Darina🦉

Крем для тіла Balea Melkfett Ringelblume

Хочу поділитися своєю знахідкою для холодної пори року. Це крем - масло для тіла Balea Melkfett Ringelblume з календулою. Крем підходить для догляду за сухою шкірою, масажу та захисту від холоду щодня. Якщо у Вас суха та потріскана шкіра,то цей рятивник для Вас.

Крем містить молочний жир, екстракти геліантуса, моркви та календули,які доглядають за сухою або потрісканою шкірою,робить шкіру м'якою та електричною. Календула активізує захисні функції шкіри, стимулює процеси оновлення клітин, підвищує міцність капілярів. Вітамін Е - уповільнює старіння клітин, регенерує шкіру. Екстракт моркви є природним антисептиком та сильним антиоксидантом, повертає шкірі пружність та тонус . Соєва олія ефективно зволожує, пом'якшує та розрівнює шкіру. Ретинол підтримує процес оновлення клітин шкіри.

Крем підтримує суху, пошкоджену та потріскану шкіру,після першого нанесення вже відчувається полегшення. Дуже добре живить та загоює тріщини. Ідеально підходить для масажу,хто не любить олія для масажу як я, спробуйте цей крем не пошкодуєте (консистенція кремоподібна,не розтікається).

У банці 250 мл, його на довго вистачає, розхід мінімальний.

Дуже крутий засіб,дієвий,але є один недолік він повністю не поглинається ( в мене так),та якщо використовувати його під одяг, можете забруднити речі ( дуже насичений жовтий колір).
Краще використовувати вдома після душу. Всім рекомендасьон!!!😉