Mila__Mi

М'який пілінг для найчутливішої шкіри

М'який пілінг для найчутливішої шкіри
М'який пілінг для найчутливішої шкіри

Зазвичай я завжди використовувала сольові, або цукрові скраби для тіла. Пілінгами для тіла раніше не користувалася. Але дуже давно поглядала саме цей березовий гель-пілінг від Веледа 👀

Тож протестувавши його як слід, готова поділитися своїми враженнями ⬇️

Напочатку зона навколо кришки мала захисну слюду, від першого використання.

Оформлення в скоковито-зеленому кольорі з гілочкою берези. Люблю зелений і це оформлення мені неабияк імпонує 💚

На зворотній стороні є наліпка з дуже детальною інформацією про засіб: опис/призначення, спосіб застосування, склад, терміни придатності та інша інформація про виробника.

вода, цукровий тенсид, олія насіння кунжуту, спирт, активні миючі амінокислоти, бджолиний та карнаубський віск, гідрована рицинова олія, олія абрикосових кісточок, натуральний гліцерин, суміш натуральних ефірних олій, каррагенін (з червоних морських водоростей), екстракт листя берези, кореня іглиці та листя розмарину; ксантанова смола, молочна кислота, лімонен, лінаноол та цитраль.

Склад засобу (як і всі засоби бренду) повністю натуральний та безпечний я в цьому на 100% впевнена. Розбір складу робити не буду, а про його дію поговоримо трохи нижче ⬇️

Аромат свіжий, цитрусовий з ноткою березового соку 😍 Постійно, як користуюся ним, мені так і хочеться випити березового соку (сто років його не пила).

Колір молочний.

Консистенція емульсіонна, навіть чимось нагадує молочко з вкрапленням дрібних-мікроскопічних горошин карнаубського воску.

Гель-пілінг використовувала на злегка вологу шкіру тіла, масажуючими рухами. Зазвичай наношу на ноги та на руки. Але при бажанні його можна використовувати і на все тіло.

Виробник рекомендує застосовувати його 3-4 рази на тиждень, перші рази користування. Далі вже по 1 разу на тиждень.

Особисто я користувалася ним 2-3 рази на тиждень.

При масажі гель-пілінгу такі приємні відчуття, ці маленькі гранули карнаубського воску, наче лоскочуть шкіру 🤭 Але при цьому я відчуваю м'яку лімфодренажну дію. І також, під час масажу відчувається неймовірно приємна освіжаюча дія, його аромат прям так і бадьорить 🤩 На літо взагалі ідеально.

Після використання змивала його теплою водою.

Ефект після використання ⬇️
Гель-пілінг м'яко очищує шкіру та відлущує відмерлі клітини. Зволожує, пом'якшує шкіру, стимулює мікроциркуляцію та покращує загальний стан шкіри. Також робить шкіру трохи підтягнутою та надає гладкості.

Загалом, звичайно що такий засіб підійде всім типам шкіри, але для чутливої шкіри це просто знахідка. Бо масаж з ним неймовірно м'який та дуже приємний. З ним однозначно не буде почервоніння і його навіть можна використовувати після гоління, бо він не викликає подразнень.

Чудовий освіжаючий гель-пілінг з м'яким відлущуючим ефектом 🥰

Точно можу його рекомендувати 💚