Оленка

Активна відновлювальна сироватка Bielenda Skin Clinic Professional Mezo

Активна відновлювальна сироватка Bielenda Skin Clinic Professional Mezo

У мене завжди була проблемна шкіра. Дуже жирна, при цьому чутлива і легко червоніє. Тому завжди в пошуку засобів, які діють неагресивно, але результативно.

Зараз, в 34 роки ситуація дещо покращилась, але все одно висипання трапляються, хоч і жиність зменшилась.

Сироватка працює дуже обережно. Ні, шкіра пластівцями лущитися точно не буде. Просто, використовуючи її щоночі, ви побачите, що запалень все менше, постакне і цятки стають менш помітними, рельєф потихеньку розгладжується. Але на це потрібен час та регулярність. На собі ефект я помітила приблизно через тиждень, коли зрозуміла, що консілер маскувати нічого, та й шкіра стала менше жирніти.

Читала, що деякі вважають цю сироватку слабкою і не дуже ефективною, але мені здається, що для шкіри корисніше саме такий плавний процес, він менш травматичний, ніж агресивний пілінг.
Використовую її частіше на ніч під крем, але і вдень добре працює. Тональний або пудра наноситься рівно (бувало з іншими сироватками, що лягав плямами), протягом дня шкірне сало виробляється в меншій кількості.
Купую цей засіб постійно.

Склад:
Aqua (Water), Mandelic Acid, Lactobionic Acid, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

У складі вказано мигдальну та лактабіонову кислоту, але не написано в якій пропорції. Мигдальну кислоту косметологи використовують навіть улітку для пілінгів. Тому сироватку можна наносити і в періоди активного сонця, але тільки на ніч, щоб не спровокувати пігментні плями.

Текстура: трохи густіша за воду, гелеподібна рідина без згустків, прозорого кольору, під кінець пляшка стає злегка жовтуватою — багатьох це лякає, але мені здається, що це через контакт кислот з повітрям, оскільки при цьому ні запах, ні дія не змінюються.

На смак не кисла - нуууууу попадала пару разів на губи)) Вбирається дуже швидко, не залишає плівку або липкість.

Активна відновлювальна сироватка Bielenda Skin Clinic Professional Mezo