Anna_feerie

Стійка матова помада Bourjois Rouge Velvet Lipstick

Стійка матова помада Bourjois Rouge Velvet Lipstick
Стійка матова помада Bourjois Rouge Velvet Lipstick

Вчора писала про ніжний рожевий нюд (https://club.makeup.com.ua/post/23400/), а сьогодні захотілося яскравої фуксії на губах!)). Жінки такі жінки 😅.

Ця помада точно заслуговує на допис, адже вона поєднує в собі надзвичайну стійкість, комфорт та дуже круту пігментацію! А ще я закохана в цей відтінок 09 Fuchsia botte - він ідеально підходить як яскравий акцент, що зробить особливим не тільки макіяж, але й образ в цілому (уявіть: просто біла сорочка, джинси, але з таким кольором на губах ви точно опинитесь в центрі уваги 😎).

Bourjois Rouge Velvet Lipstick має доволі цікаву форму - її вузенький край допомагає акуратно профарбувати контур губ та кутики навіть без олівця або пензлика. Читала у відгуках, що помада має аромат бензина чи ще якоїсь хімії - моя туба в мене вже давненько, але пахне косметично, як і раніше, тому не можу сказати нічого поганого (можливо, справа в партії?).

Вона дуже хороша!)) Навіть не кожна гідрофільна олія впорається одразу, тому це чудовий варіант на випадок, коли потрібно гарно виглядати цілий день і не підправляти макіяж. Так, якщо притиснути до губ серветку, відбиток залишиться, але ледь помітний - для мене це чудовий результат!