Juli Butik

Мій вечірній ритуал краси без якого я не можу обійтись 🦋

Мій вечірній ритуал краси без якого я не можу обійтись 🦋

Адже Гуаша це не тільки назва масажера, а й назва масажної техніки. Він має купу переваг : підсилює кровообіг, усуває набряки, поліпшує колір обличчя, тонізує шкіру, поліпшує контур обличчя. Та все ж треба з обережністю розраховувати свою силу натиснення так як можна травмувати шкіру (як я наприклад нещодавно зробила собі на лобі синець 😅).

Я не буду описувати тут техніку виконання масажу, так як інформації про це на просторі інтернету безліч. Єдине що можу порадити це те що потрібно рухатись з низу в гору, від центру до перефирії. Я роблю масаж щодня, десь протягом 2 - 3 хвилин.

Також хочу сказати що в цього масажа є й протипоказання, а саме : не можна його робити якщо ви застудились чи у вас ГРВІ так як стан може погіршитись; не можна масажувати шию в зоні щитоподібної залози та лімфовузлів; при герпесі ; якщо є купероз, акне, висипання.

Перед тим як робити масаж на шкіру потрібно нанести косметичну олійку або масажну сироватку, так як без цих засобів можна травмувати шкіру, та й масажу взагалі то не вийде зробити)))). Важливий нюанс : олійка має бути саме косметичною не рослинно чи ефірною так як може позабивати пори.

Ось мої помічники в виконанні масажу, бо без них діла не буде)

Мій вечірній ритуал краси без якого я не можу обійтись 🦋

Натрапила я на цю сироватку випадково, моєю ціллю була олійка масажна для обличчя. Вирішила спробувати, і не прогадала, мені вона сподобалась. Масаж із нею робити легко та комфортно.

Її властивості : інтенсиво зволожує та живить, забезпеченує плавні рухи для ефективного й безпечного масажу, стимулює мікроциркуляцію крові, покращує бар'єрну функцію шкіри.

Сироватка має приємний аромат, трішки різкуватий але мені подобається, та все ж таки для чутливих до сильних запахів може не зайти. Вона не така жирна як звичайна олійка та все ж досить економна в використані, достатньо декілька крапель. У неї не дуже густа консистенція. Після масажу я не прибираю залишки сироватки з обличчя так як вона через деякий час добре вбирається шкірою, не залишає жирного сліду, та не має липкості, дискомфорту не викликає. Шкіра після використання сироватки зволожена, сяюча, з рівним тоном. Для масажу підходить ідеально.

Має в своєму складі конопляну олію та екстракт кави, також вона збагачена рослинними екстрактами.

Склад :

Caprylic/Capric Triglyceride - натуральні пом'якшувачі, отримані з кокосової олії. Пом'якшують шкіру, не залишаючи важкого жирного відчуття, покращують сенсорні характеристики, розтікання продукту. Мають гарну зволожуючу здатність, запобігаючи трансепідермальної втрати води випаровування води зі шкіри. Усувають неприємне відчуття стягнутості та сухості шкіри. Заповнюють нестачу ліпідів у міжклітинному цементі, насичують шкіру жировими компонентами. Поширені як емолент у «oil-free» продуктах, можуть бути використані в косметиці «натурального» напряму. (Цілком безпечно)

Isopropyl Palmitate - складний ефір. Має пом'якшувальну дію, використовується як жировий та пластифікуючий компонент. Має потужні зволожуючі, протизапальні та поживні властивості. При нанесенні на шкіру ізопропілпальмітату сприяючи зникненню безлічі дрібних зморшок забезпечуючи їй надійний захист від агресивних впливів навколишнього середовища. Ізопропілпальмітат – має нежирну легку текстуру і тому ідеально підходить для догляду за шкірою будь-якого типу. (Безпечно)

C12-15 Alkyl Benzoate - це синтетичний інгредієнт, який використовується як пом'якшувальний і поліпшуючий текстуру агент. (Допустимо)

Cannabis Sativa Seed Oil - олія конопляна, містить лінолеву (більше 60%), ліноленову (близько 16%) та масляну (7%) кислоти. Завдяки високому вмісту поліненасичених жирних кислот масло надає на шкіру пом'якшувальну та регенеруючу дію. (Безпечно)

Eucalyptus Globulus Leaf Extract - евкаліпт блакитний, має протизапальну, ранозагоювальну, місцеву анестезуючу, а також в'яжучу та тонізуючу властивості. Активний щодо грампозитивних, грамнегативних мікроорганізмів, що згубно діють на гриби та найпростіші, чим зумовлений бактерицидний ефект. (Безпечно)

Tocopheryl Acetate - є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для шкіри. Це включає в себе захист шкіри від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння. (Безпечно)

Fragrance - парфумування. (Середня безпека)

Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract - Кава є загальновідомим стимулятором, але коли справа доходить до догляду за шкірою, насіння кави надзвичайно корисні для приголомшливо виглядає шкіри! Насіння кави Арабіка багате жирними кислотами, роблячи шкіру м'якою і гладкою. Кофеїн живить і тонізує шкіру, допомагаючи їй залишатися гладкою і молодою. Насіння арабіки також підвищує вологість шкіри і підвищує її еластичність. У дослідженнях екстракту кавових зерен одним з вторинних і несподіваних переваг всіх цих антиоксидантів було зменшення почервоніння шкіри. (Безпечно)

Zea Mays Oil - олія кукурузна, містить лінолеву (50-55%) та олеїнову (30-40%) кислоти. (Цілком безпечно)

Zea Mays Kernel Extract - екстракт зерен кукурудзи. Має пом'якшувальну та захисну дію на шкіру. (Безпечно)

Sacred Lotus (Nelumbo Nucifera) Flower Leaf Extract - екстракт лотосу використовують як компонент очищувальної, стимулюючої, освіжаючої, легкої зволожуючої дії. (Цілком безпечно)

Скребок я придбала на офіційному сайті BlackTocuh так як на той момент на Мейкапчика його не було в наявності.

Довго вибирала тому що не могла визначитись з формою виробу їх насправті безліч варіацій, зупинилась на традиційних "лапках" з нефриту. Така форма скребка добре підходить для точкової роботи, на шиї, тілі та під очима (з особою обережністю !!!).

Нефритовий скребок дуже гарно виглядає, має ніжний зелений колір. Зроблений дуже якісно, всі краї гладенькі та без сколів. На це слід акцентувати увагу так як пошкодженним виробом не слід користуватись тому що при масажі можна травмувати шкіру. Хочу зазначити що нефрит дуже ніжний (крихкий) камінь, він може легко розбитись тому з ним треба бути обережною.

Скребок був упакований дуже гарно, як подаруночок з листівкою в якій були приємні побажання. Це дуже мило). Якісна коробочка з логотипом компанії в ній була інструкція про техніку виконання масажу, що дуже круто, та класний велюровий мішечок для зберігання масажера, також сам камінь. Приємно що компанія подбала про презентабельний вигляд упаковки, та якість самого гуаша.