SomovaFM

Березова антицелюлітна масажна олія від Weleda

Березова антицелюлітна масажна олія від Weleda

Ну що ж, красуні, скоро весна, настав час приводити своє тіло до ладу. Хоча слід тримати його у формі постійно, але я не шукаю легких шляхів 😅

Маю задоволення розповісти про один із засобів від бренду Weleda.

Weleda - це швейцарський бренд натуральної косметики, який славиться своєю високою якістю та дієвістю продукції. Підтримує статус Cruelty-free, за що має ще більше поваги. Має сертифікати NaTrue, які підтведжують якість та безпечність продукції.

Березова антицилюліьна масажна олія, яка допомагає зменшити "апельсинову шкірку" в домашніх умовах, поліпшує кровообіг та відтік лімфи, активізує обмінні процеси у підшкірно-жировій тканині, пом'якшує шкіру та має протизапальні властивості.

Олійка має натуральний склад: композиція олійних витяжок з молодого березового листя, паростків пшениці, кореня рускусу понтійського, листя розмарину, олії жожоба, кісточок абрикоса, натуральних ефірних олій грейпфрута і кипариса.

Вже за 28 днів використання виробник обіцяє: на 21% збільшення гладкості шкіри, на 20% більше еластичності та на 35% - пружності. А найголовніше - це зменшення целюліту та об'єму стегон до -4 см.

Олійка представлена у тарі із плотного скла темно зеленого кольору, яке підлягає багаторазовій переробці, та має впізнаваємий дизайн бренду етикетки. Пластиковим дозатором, через який зручно дозувати продукт. В мене об'єм 100 мл.

Олійка злегка жовтуватого відтінку з дуже приємним солоденьким та водночас свіжим ароматом, який заповнює всю ванну кімнату. Це бірюзове варення з цитрусами. Аромат залишається на тілі після використання ще якийсь час, це кайф.

Консистенція в олійки приємна. Вона не в'язка, хоч трошки і жирнувата, але дуже швидко вбирається у тіло, після нанесення нема необхідно мити руки, достатньо добре розподілити її по тілу.

Олійку треба наносити двічі на день на суху шкіру, круговими масуючими рухами. На мої не малі ляшки необхідно три-чотири, аби гарно розподілити її на ноги та бедра. Наносити її приємно, вона легко ковзає по тілу без маслянистого відчуття, не залишаючи ніяких слідів на тілі чи одязі.

Попередньо рекомендується проводити сухий масаж щіткою, для більшого ефекту. Для цього, доречі, маю двусторонню щітку від Weleda: дерев'яна основа, продовгувата ручка, за яку зручно тримати щітку. З однієї сторони плотний густий ворс, проте доволі м'якенький, з іншого боку закруглені дерев'яні зубчики.

Етапи використання:

1. Сухий масаж шкіри щіткою з ворсинками до 5 хв (які досить м'які та приємні)

2. Використати гель-пілінг для тіла тієї ж серії, який також маю і розповім детально в наступному дописі.

3. Нанесення масажної антицілюлітної олійки на проблемні зони.

4. Промасувати ділянки інощою стороною щітки з дерев'яними зубчиками.

Вже більше тижня користуюся цією олійкою щоденно зранку та ввечері. Це не займає багато часу, але зранку після цієї процедури мені легше увійти в ритм життя, а ввечері після масажу приємно легше розслабитись перед сном.

Розхід олійки мінімальний, мені її вистачить точно більше ніж на 28 днів. І я буду продовжувати курс до повного використання.

Які зміни вже бачу? Однозначно поліпшився стан шкіри: вона стала більш гладенька та зволожена. Целюліт звісно поки все ще є, з ним треба боротися комплексно : вправи, харчування і масаж, що наразі і намагаюся робити. Але шкіру треба постійно тримати в тонусі, тому початок покладено з антицилюлітним набором від Weleda.

У комплексі рекомендується використовувати Березовий гель-пілінг для душу, про який згадувала раніше, для поліпшення результату йде першим кроком і допомагає підготувати шкіру. Про нього зроблю окремий обширний відгук.

Доречі, наразі на Makeup діє грана знижка в 20% на більшість продукції бренду🔥