Strange Love

Розкішний догляд за губами з MAREVE: Коли третій - точно зайвий

Розкішний догляд за губами з MAREVE: Коли третій - точно зайвий
Розкішний догляд за губами з MAREVE: Коли третій - точно зайвий

Набір для догляду за губами "Foreplay" складається з трьох засобів: скраб, маска та бальзам. Деякі етапи з цього набору мені дуже припали до душі, проте є і один аутсайдер. Давайте розберемося детально.

Розкішний догляд за губами з MAREVE: Коли третій - точно зайвий

Це класичний цукровий скраб. Містить абразивні часточки рівного розміру, можна регулювати силу тертя натиском пальця. Має приємний сунично-цукерковий аромат. Солодкий на смак. Вже після цього етапу губи починають виглядати краще, навіть без маски чи бальзаму. Тому від мене - лайк.

Ця маска - пряме попадання в серденько. Густа, проте швидко тане. Має приємний аромат суниці. Довго тримається на шкірі. Діє не гірше розпіарених масок та бальзамів. З нею губи м'які, зволожені. Якщо виробник створить окремо цю масочку за ціною в межах 100-150 грн, братиму регулярно, до того ж розхід мінімальний! Формула настільки поживна, що вам вистачить горошинки.

Не зрозуміла я його. Не зрозуміла і все. Він дуже твердий, крихкий та майже не залишається на моїх губах. Була надія, що він почне активно танути, якщо його потримати в теплі подовше. Проте і через добу він не почав вести себе краще. Єдиний спосіб використання - одразу після нанесення маски. Як самостійний бальзам на кожен день - точно ні. Як частина ритуалу та трьохетапного догляду - так. Шкода, бо аромат у нього шикарний: сунично-вершковий.

Перші два етапи догляду - однозначно вогник-вогник.

Скраб добре полірує поверхню губ, маска може похизуватися ідеальним зволоженням та доглядом.

А ось бальзам виявився несамодостатнім, на жаль. Я очікувала від нього більш багатої та поживної формули, як от у маски, проте у зручній формі стіку. Використовуватиму його лише в якості останнього етапу догляду, проте в рюкзак на щодень не покладу, його ефекту замало.