Олена Романюк

☘️Comex☘️ натуральна олія проти випадіння волосся

☘️Comex☘️ натуральна олія проти випадіння волосся
☘️Comex☘️ натуральна олія проти випадіння волосся

Український бренд Comex, особливо лінійка по догляду за волоссям, має неабияку популярність, гарний склад, маленькі флакони, а, головне, чудові відгуки та результати.

Я не є винятком, з серпня користуюся шампунем, тепер додала в догляд бальзам та олію (відгук на бальзам та шампунь, якщо цікаво, нижче за посиланням)

https://club.makeup.com.ua/post/22312/

Чим потішить нас натуральна олія проти випадіння волосся Comex?

☘️Ароматом помаранчів та відповідним кольором олії 🍊, він приємний, як в цукерки, не різкий. Волосся не зафарбовує, руки теж 😉

☘️Складом, тут виробники постаралися, він надзвичайно багатий : олії ромашки, зародків пшениці, жожоба, персикових кісточок, оливкова олія, вітамін Е, екстракт кокосу, олеогум стручкового перцю (олеогум отримують з прянощів, тут, стручковий перец, суперконцентрований екстракт, без спирту), екстракти амли, хни, бринґараджу, аритхи, німу (індійські трави)

Як я використовую олію Comex?

Виробник радить нанести масажними рухами олію на шкіру голови та по всій довжині, залишити на 30 хв, або на ніч, потім змити шампунем.

Я робила по-різному, і лише на шкіру голови, і лише на довжину, але за 30 хв до миття голови робила масаж, адже, у складі екстракт стручкового перцю, отримуємо приємне тепло та поколювання. Не забувайте потім вимити руки та не тягнути їх до очей чи обличчя!

Мої враження

Я завжди полюбляла робити олійні маски для волосся, ще з часів замовлення першої кокосової олії на MakeUp 🙂.

Посіченого чи проблемного волосся я не маю, можливо, через те, що не фарбую волосся чи дуже не експериментую зі стрижками, тож історій, що довелося багато зрізати, бо "всьо пропало", у мене не було.

Але зараз відрощую каре, з яким ходила 3 роки, та, звісно, зустрічаюся з сезонним волосопадом (на цьому етапі ми вже попрощалися, завдяки сироваткам About Hair, шампуню Comex та Omega-3).

Олію зараз використовую для живлення та підтримання волосся в гарному стані.

Олійка дуже легка, до речі, немає відчуття плівки на руках, якщо нанести зовсім крапельку на довжину, то добре поглинається і абсолютно непомітно, що на волоссі є щось.

Після змивання шампунем та бальзамом Comex (тут чергую з бальзамом Garnier (папайя)), волосся легке, блискуче, розсипчасте, не плутається.

На фото нижче, моє волосся після тріо Comex (олія, шампунь, бальзам), без укладання феном, та без додаткових засобів із силіконами, для чистоти експерименту.

Я дуже задоволена і впевнена, що засоби для волосся від Comex, зайняли свою постійну нішу у моєму догляді.

Дякую, що читали

☘️Comex☘️ натуральна олія проти випадіння волосся