Skomska Olya

Порівняємо спонж RT та "ноу нейм"

Порівняємо спонж RT та "ноу нейм"

Ми вже з вами говорили про спонжи в даному дописі: https://club.makeup.com.ua/post/21772/ .

В кінці жовтня я отримала набір Real Techniques Everyday Essentials Set в який входив спонж.

Протягом місяця тестування - я готова поділитись враженнями .

Давайте порівняємо для початку ціну) Вартість спонжу від RT близько 250 грн, інший "ноу нейм" я купую в наборі протягом декількох років, який складається із 6 шт і його вартість орієнтовно 80 грн (тобто 1 шт -13.30 грн) . Як на мене вагома різниця. Тому в мене були певні очікування від RT.

Спочатку я оцінила текстуру . "Ноу нейм" дуже м'який, приємний на дотик. RT - плотніший, типу набагато щільніший (я б про нього не сказала, що це м'який спонж по відчуттях, "ноу нейм" більше сподобався)

Порівняємо спонж RT та "ноу нейм"
Порівняємо спонж RT та "ноу нейм"

Форма спонжів :

Схожі між собою. Округлі бічні частини губки дозволяють обробити великі зони обличчя. Плоский край спонжа підходить для створення контуру очей зі слів виробника, але я навпаки - наношу тональний за допомогою плоскої сторони, і використовуючи кутик спонжу розпроділяю консилер, а зазначений варіант мені не зручний.

В процесі змочування водою - RT наповнюється, та збільшується набагато швидше ніж "ноу нейм". Але в результаті ми отримуємо однаковий розмір(як на фото) .

Взагалом для мене RT не став відкриттям. Це просто нормальний спонж, як і "ноу нейм". Вони на одному рівні виконують свою функцію. Я тестувала по різному, використовуючи густішу та рідшу тональні основи , для себе не побачила різниці в нанесенні , та розпроділенні по обличчю, а також , щоб якийсь із спонжів поглинав більше засобу - таких відмінностей немає.

Також читала багато відгуків , що RT в багатьох після 2ох тижнів використання почав лопати , тріскатись , втрачати форму. Я слідкувала за його змінами і протягом 4ох тижнів використання він має форму , як і на початку. З ним нічого не сталось і це радує, хоча я очікувала на інший результат орієнтуючись на відгуки .

Для себе роблю висновок - чи варто переплачувати ? - ні! Чи варто спробувати , щоб порівняти ? - думаю , що так, якщо є можливість і бажання. Я продовжую ним користуватись , але якщо потрібно буде замінити - не придбаю повторно, адже не побачила різниці.

Хочу наголосити , що це тільки мій досвід та враження) розумію , що багатьом він подобається)