Пришелець Ольга

Моє ароматне Я

Моє ароматне Я

Історія знайомства з Конкрітом доволі таки цікава. На 3-му курсі університету у мене була подружка парфумерна маніячка, і всі наші прогулянки були навколо цих магазинів. Наша прогулянка починалася з найближчої полички, і закінчувалась повним кругом по крамниці й з 10-50 блотерами в руці, бо треба понюхати ВСЕ. І ось, одним прекрасним днем, вона підбігає до мене, забирає з полички якихось популярних парфумів, і тягне мене до Comme des Garçons з пляшкою Concrete і каже, що це тупо я по запаху. Ну, я і затестила. Сказати, що то була любов з першого нюху — нічого не сказати. Після цього дня, я намагалася майже не щодня після пар піти до бутіка, і ще раз бути ближчою до цього бетонного запаху. Для мене це ідеальний парфум для міста, бо він пахне саме так. Пахне мокрим асфальтом, бетонними спорудами й трошки алейними парками, внаслідок жасмину, рожевому оксиду та гвоздиці.

Аромат належить до групи Деревинні.

Піраміда на будь-якій версії фрагрантики виглядає так:

Сандал, мускус, кардамон, рожевий оксид, гвоздика, кумин, жасмин самбак, кедр.

Аромат-моноліт.

Особисто я відчуваю сандал, мускус, спеції та кедр.

Кожна пляшка Concrete унікальна. Скляний флакон занурюють у бетон, залишаючи всі нерівності та текстури. Особливо класно тримати в руках цю пляшечку влітку, хоча це не аромат для літа, бо вона завжди прохолодна. Також вона легко замулюється, тому з жирними руками або після крему її краще не тримати, якщо хочеться зберегти в чистоті.

Недовго я бігала до магазину, як мені сказали, що більше не будуть завозити Конкріт, бо його ніхто не купує. Така ж сама історія була з Yamamoto. Як я страждала. Шукала його на всіх відомих та невідомих сайтах, шукала пробники, але ніде нічого не було. Це був крах. Мій хлопець бачив як я страждала. Він вже пожалкував, що не купив його раніше. Але одного разу я знайшла його. І то була покупка щастя 😂. Вже рік разом, а я досі й не нарадуюся.

Тому можу відразу сказати, якщо це щось ваше, то воно обовʼязково буде з вами.