Yuriivna 🌸

Олійка для волосся від CHI

Олійка для волосся від CHI

Купила цю олійку цілком опираючись на відгуки,бо тоді не було у наявності мого фаворита - олії від Lador.

Пляшечка CHI давно вже закінчилась і треба було б її вже й викинути,але детальний відгук я все ж таки про неї ще не написала,тому виправляю ситуацію.

Олія має дещо густу, мастну та в'язку текстуру і достатньо зовсім трохи,щоб нанести на волосся,я приблизно розділяю довжину волосся навпіл та наношу на другу нижню половину волосся,особливу увагу приділяю кінчикам,бо вони як правило у мене сухі,ніколи не наношу на коріння олію,думаю всі знають чому не треба так робити.

Також після нанесення олії не висушую феном волосся та не вирівнюю праскою,я в принципі дуже і дуже рідко висушую волосся феном,праскою користуюсь дещо частіше,але не на постійній основі,якщо мені потрібно щось з цього все ж таки зробити,використовую усі нагрівальні приладдя до нанесення олії.

Колір у олії прозорий,а аромат це щось... начебто це чоловічі парфуми,не скажу,що прямо вау аромат,але не "потрійний одеколон",мені загалом нормально,аромат з часом після нанесення відчувається дуже легким шлейфом.

Мені подобається,що олії вистачає на дужеее довгий період часу,вона не закінчується дуже довго,мініатюра наприклад коштує дуже бюджетно,тому одразу подвійна економія.

Меня подобається використовувати цю олію у холодні пори року,або коли кінчики дуже висушені,а на літній період обираю все ж таки олії від Manelle - український бренд,бюджетна ціна та неймовірний аромат олійки,писала допис ось тут...

https://club.makeup.com.ua/post/10721/

та Lador,все ж таки руки мають дійти до написання про цю чудо-олію.

Тож повернемось все ж таки до CHI - трохи про склад олійки,загалом все що є із застереженнь це силікон та парфумерна віддушка.У допустимих інгрідієнтах є зволожувальні складові.

Щодо пакування,тут хотілось мені особисто змін,є ковпачок,а під ним захисна фольга,тож я її "пробиваю" і так потім користуюсь нею,тобто можно легко переборщити і налити багато засобу.

В планах є ще щось спробувати від CHI,у плані олій для волосся,але так як є різні варіанти,все ще обираю.

Загалом,за рахунок своєї консистенції,економно витрачається,зволожує сухі кінчики волосся,має невисоку ціну за мініатюрну,а такого формату вистачить на довго,тому це непоганий варіант засобу для догляду за волоссям😉

Олійка для волосся від CHI