Anna_feerie

Bourjois Liner Pinceau - коричнева підводка з ідеальним пензлем!

Bourjois Liner Pinceau - коричнева підводка з ідеальним пензлем!
Bourjois Liner Pinceau - коричнева підводка з ідеальним пензлем!

Мене не полишає бажання навчитись робити гарні стрілки, тому я вирішила відшукати більш зручну підводку (Спойлер: в мене це вийшло!). Коли я читала дописи візажистів та дівчат, які майстерно фарбують стрілочки, помітила закономірність - найкращим варіантом вони називали пензлик з ворсинками (що виглядає, як малювальний). Не фетр, не підводка-маркер - а саме пензлик. І якщо спочатку ця ідея здалась мені не дуже перспективною (бо ж я була впевнена, що не в підводці діло, а в прямих руках 🙃), то потім я все ж вирішила ризикнути!)

Це класична рідка підводка, але вона виділяється серед сотен аналогів своїм пензлем - адже він робить малювання стрілок набагато простішим та зручнішим 🤩🤩🤩.

В мене у коричневому відтінку, він доволі насичений та все ж більш підходящий для світлої шкіри у порівнянні з класичним чорним. Завдяки пензлику можна малювати як тоненькі, так і більш виразні та широкі стрілки, також легко підрівняти контур (навіть на неідеальних за формою повіках з нависанням).

У складі є спирт (alcohol denat.), тому підводка має трохи спиртовий запах і (в теорії) може подразнювати чутливі очі (на щастя, в мене з цим проблем немає). Але, звісно, було б краще, якби інгредієнти були більш лояльні до нашої шкіри.

Фініш матовий, хоч на фото стрілки виглядають трохи сатиновими, певно, залежить від освітлення, бо на руці абсолютний matt). Пігментація шикарна, в одне торкання у мене виходить зробити дуже красиві лінії і не треба нічого наводити по три рази, як бувало зі старими моїми підводками.

Вона чудова!) За кілька секунд підводка застигає і їй не страшні ані тертя, ані взаємодія з водою. В той же час вона чудово розчиняється міцелярною водою, очищувальним молочком або гідрофільною олією - як на мене, це ідеально 🥰. Тримається весь день, не тече, не сиплеться та не розтріскується😎.

З цією крихіткою я можу робити стрілки без трафарету, реєстрації та СМС 😆😆😆. Що насправді перемога, адже раніше це було набагато важче та довше (як виявилось, виною тому були не стільки погані навички, скільки посередні продукти). Тож, якщо ви втомилися тестувати підводки і ніяк не знайдете свою перлинку - від душі рекомендую спробувати Буржуа, адже вона дууууже класна!))