Iryna Koval

Joko Blend Shake And Wake

Joko Blend Shake And Wake
Joko Blend Shake And Wake

Нещодавно випробувала Joko Blend Shake And Wake - м'яку ензимну пудру для вмивання, і враження лишились лише позитивні!

Текстура - пудра легка, майже аерозольна, що робить вмивання справжнім задоволенням. Вона делікатно очищає шкіру, залишаючи відчуття свіжості та чистоти. Запах приємний і натуральний.

Ензими у складі: такі як, папаїн та бромелаїн допомагають видаляти відмерлі клітини шкіри, сприяючи її ексфоліації. Це робить шкіру більш гладкою та сяючою. Такий спосіб очищення підійде навіть чутливій шкірі.

Ще ці компоненти допомогають в розчиненні забруднень і видаленні зайвого себуму, очищаючи пори та попереджають утворення комедонів.

Ензими активізують обмін речовин в клітинах шкіри, сприяючи її оновленню та регенерації.

Використання:

Пудра активується при контакті з водою, створюючи легку піну, яку слід нанести на обличчя, розподіліть та дбайливо помасажувати. Змити теплою водою. Рекомендується використовувати пілінг 2-3 рази на тиждень.

Після використання пудри Joko Blend помітила чітке покращення стану шкіри. Вона стала не тільки м'якою та гладенькою, але й отримала здоровий блиск. Ензими допомогли позбутися відмерлих клітин, що зробило тон моєї шкіри більш рівним. Пори здаються менш помітними, а шкіра виглядає освіженою та здоровою. Також помітила, що шкіра стала менше схильною до подразнень та почервонінь.

Загалом, ефективний і приємний засіб, який переконав мене в ефективності ензимів.

Joko Blend Shake And Wake