Швець Карина🤍

Ідеальна пудра для проблемної шкіри знайдена

Ідеальна пудра для проблемної шкіри знайдена
Ідеальна пудра для проблемної шкіри знайдена

Це моя перша розсипчаста пудра, і взагалі-то я досі залишаються прихильницею спресованих. Аби виробник зробив таку ж компактну (у складі якої буде виключно рисова пудра) - це було б ідеально, я би більше ніколи не шукала заміну.

Що ж, перейдемо до характеристик.

Пудра від українського бренду SWEET LEMON.

В складі лише один інгредієнт - рисова пудра, і саме через це я її обрала.

Саме рисова пудра є ідеальною для власниць проблемної шкіри, до яких я відношусь. Давно знаю про її корисні властивості:

- не забиває пори;

- бактерицидна (хоча в цьому пункті я дуже сумніваюсь, але ладно);

- матує;

- виступає в якості природнього УФ-фільтру;

- має протизапальні властивості.

В цій пудрі обʼєм - 10 г, і це в цілому щедро. Вистачить продукту надовго.

Помол - чесно, так як це моя перша пудра в розсипчастому форматі, то мені помол цілком хороший. Бачила багато відгуків, що він грубий, але не розділяю такої думки. Наношу на обличчя тонким шаром, прибиваючими рухами - пудру не видно, в пори не западає.

Відчуття на шкірі - абсолютно не відчувається. Невагома вуаль, яка не доставляє жодного дискомфорту чи сухості.

Ефект. Це перша пудра, яка у мене справді ФІКСУЄ макіяж. З нею тон лишається на місці протягом всього дня. До того ж, пудра чудово забирає жирний блиск.

Що мається на увазі? Вона не матує в нуль, і це насправді плюс. Пудра при нанесенні фіксує і протягом дня поглинає себум, але залишки його проступають і обличчя залишається "живим", а не запудреним і неприроднім (але абсолютно не масним і "жирного блина" не буде).

Мені здається, що ця пудра гарно підійде для техніки бейкінг.

Я використовую продукт близько двох місяців і моя шкіра повністю задоволена. Пудра справляється з усіма своїми функціями і не забиває пори, не викликає запалень чи комедонів.

Однозначно рекомендую ВСІМ! Продукт прекрасний і вартий уваги, а коли шкіра проблемна, то цей варіант точно безпрограшний.

Буду повторювати в майбутньому, бо вона вкрала моє 🩷

Дякую за увагу🫶🏻