Світ фей і відьом в одному флакончику : Селективна Парфумерія FX Belatrix
Зізнавайтесь , хто дивився Вінкс і хто був вашим улюбленим персонажем?
Чи знали ви, що аромати мають магічні властивості. Для них не існує часу і простору, вони машина часу, яка може на секунду перенести вас у моменти вашого життя.Парфумерія це справжнє мистецтво. Створення аромату, це майже створення зілля, яке подарує вам той самий настрій. Він може додати пікантності, може заспокоїти або придати впевненості. Як було встояти від парфума, що міг перенести мене у дитинство ?
Як вже багато хто з вас знає, я почала цікавитися ароматами, створеними такими же звичайними дівчатами як і ми з вами. На цей раз, хочу познайомити вас з ароматами від FX. Вони не так популярні як від Unusual, але ж всі ми знаємо, що можна знайти скарб де тільки ми захочемо.
Отдже перший аромат, про який би я хотіла розповісти - це Белатрікс. Але більш коректно буде Стормі ( ну от мені так зрозуміліше). Це персонаж мульт серіалу Вінкс ( а потім ще звичайного серіалу) . В дитинстві я полюбляла його і побачивши знайомого персонажу - повинна була спробувати і дізнатися, чи так само відчуває його парфумер як я чи якось інакше.
Лише відкривши флакон, я відчула легку пудровість, більше схоже на солодкий і гіпнотуючий дим. Опинившись у темних коридорах, в фіолетовому світлі, світ здається якимось розпливчастим, наче тебе зачаклували. Солодка , димна нота має щось містичне та ягідне в своїй вуалі.
Після розпилення, перше що я відчуваю - свіжість і вологість. На шкірі з'являються мурашки, наче холодні краплі дощу, оговтують тіло. Активно грає лід та гранатові зерна. О тааак, гранат тут доволі відчутний і з кожною секундою, бере верх над композицією. Соковитий, терпкий та насичений, наче відчуваєш цей смак на кінчику язика. Легка кислинка оговтує і робить її доволі знайомою. Я думаю володарі одного аромату, легко би впізнали цей опис - старт має щось спільне з Bright Crystal Versac. Але це лише старт і мушу визнати що дуже вдалий.
Поступово, переходячи до середини, терпкість стає більш помітною, більш гіркою , витісняючи кислинку і вологість. Відчуття, наче після холодних безкрайніх лісів, ти нарешті знайшов прихисток. Поступово , тіло починає відмерзати і ось ти вже відчуваєш пальці. Композиція стає більш м'якою та теплою, відчуваються нові фруктові ноти, які в тандемі з гранатом, роблять цей аромат солодким та більш вязким. Ця густота, викликає в мене асоціації з ягідним лікьором, в якому ледь ледь помітні алкогольні нотки. Невелика трав'нистість або пряність, робить аромат розслабляючим і гіпонтизуючим.
Від холодного до теплого аромату, парфум нагрівається десь хвилин за 10, але з кожною хвилинкою, аромат все тепліше і тепліше , і ти все більше розчиняєшся в ньому, наче в диму.
То ж що сховано в піраміді аромату ?
- Гранат. Найактивніша нота старту, яка так прекрасно переходить в ягідно-фруктову димку в середині.
- Виноград. Та солодка фруктова нота, яка і викликала "потепління"
- Лікьор . Ох, ну тут все сказано. П'янить, гіпнотизує і розслабляє. Ну і ще додає солодкості авжеж.
- Амбра . Солодкий, густой, бальзамічний - так, все це доречно і відчутно. Приємно те, що воно все зливається, стає якоюсь єдиною і бездоганною композицією.
- Табак. Нота яка могла наробити біди, але стала прикрасою цього аромату. Це та магічна вуаль, це та пудровість, яку відчуваєш в шлейфі.
Чи подобається мені цей аромат ? Так. Чи хотіла б я туди щось додати ? Можливо трошки деревини. Чи описує він персонажа ? Можливо.
Це аромат людини, яка здається грубою, злою, без почутів. Але цей "лід" лише маска, яка ховає доброту, м'якість і легко зрозуміє вас і полюбить.
Аромат дійсно прекрасний.
Тож трошки висновку :
Я б віднесла його до фруктово-бальзамічних чи фруктово-пряних. Шлейф - середній, ближче до інтимного ( але яскравого як в маслянистих парфумах) . Стікість десь до 4-5 годин, на одязі довше. Має чіткий виражений старт, вдалу композицію і прекрасне кінцеве звучання. Без мильності, без дитячої фруктовості.
Коментарі (0)