Оленка

#ihaveno

#ihaveno

Чого у мене немає, але пробувала і більше не повторю:

1. Термальна вода - років 15 тому це був справжній тренд. Всі рекомендували термальні води у спеку, після процедур, протягом дня, в офісі, щоб кондиціонер та батареї не сушили шкіру, для того щоб прибрати запудреність. І, дійсно, тоді в нашому лухарному офісі майже на кожному столику стояв такий спрей. Я також піддалась агресивному маркетингу. Але якоїсь користі для себе не помітила.

2. Масляні сироватки та олійки для обличчя. Також, приблизно в той же період були супер популярні масла Clarins з лотосом для комбінованої шкіри і ще з чимось для сухої та вікової. В мене також було, але крім постійно жирної шкіри, бо куди там додаткове живлення для 20 річних щічок, які і так постійно жирнились? А також наволочка на подушці мастилась і доводилось змінювати її кожні 2-3 дні. Вже потім я вивчила склад і зрозуміла, що корисного там мало, а горіхове масло ще й камедогенне зазвичай. Вірніше воно було просто не для мене і не для мого віку, і не для моїх потреб. Зараз періодично в коробках краси також попадаються різні сироватки на масляній основі, пробую, але толку мало, тому швидко пускаю їх на тіло або волосся.

3. Сироватки для росту вій. Еффект є, але у мене червоніють очі. От і виходить, що очі як у білого кролика, але з отаааааакими віями!!!

4. Скраби для тіла. Не розумію. Вони або такі слабкі, що нічого не роблять - і це просто дорогий гель для душу, або його сміливо можна замінити цукром або сіллю.

5. Молочко для зняття макіяжу - не люблю возитись з спонжами - мій вибір гідрофільне масло.

6. Пінки, лаки, воски для волосся. Дуже не люблю їх відчувати на собі. Навіть після салону зі скрипом витримую день і мию голову, іноді відразу ж як прийду додому. Мені воно все заважає.

7. Масло для кутикули. Колись більше року робила необрізний манікюр і просто поливалась ним. Зараз з апаратним манікюром розумію, що треба, особливо зимою, але ліньки

8. Чорну підводку для очей - вік дається взнаки і графічні стрілки я вже не можу малювати, хіба що розтушовані або тінями.

9. Праймери та бази для обличчя - перепробувала дуже багато, але толку мало. Хіба що ті, які пори затирають. Всі інші - еффекту не бачу.

Не купавала і не планую

1. Мило для брів - не розумію. Кілька разів пробувала звичайним прозорим милом укладати брови - таке собі. Якщо приспічить, то повторю, але купувати його окремо точно не буду.

2. Маркер для веснянок - у мене свої природні кожної весни лізуть))

3. Масажні щітки для голови

4. Гелеві патчі під очі - вмивання холодною водою також швидко зніме набряк, холодні ложки, огірки.

5. Автозасмага - тут не зовсім вірно, бо я пробувала - мені попадались в коробках краси. і це були дорогі продукти по 25-30 долл, але я супер світла. Тональний у мене завжди найсвітліший. І будь-яка засмага, навіть натуральна від сонця на мені виглядає фальшиво і не прикрашає.

6 Керлер для вій - тут мені просто страшно, що він мені обріже вії. Він схожий на гільйотину))