SomovaFM

Men's world: Догляд за чоловічою бородою

Men's world: Догляд за чоловічою бородою

Якщо вже хлопець/чоловік вирішив відрощувати бороду, навряд чи його можна зупинити. І якщо вона вже є, за нею потрібно доглядати.

Придбала парочку засобів на подарунок свому другу, який яро відрощує бороду. Вона в нього світла, жорстка та сплутана. Захотілось його порадувати, поки він захищає наш з вами сон, та побути для нього "Миколайчиком".

Обрала, як на мене, прості у використанні але, сподіваюсь, ефективні засоби від Український брендів.

Шампунь для бороди в об'ємі 250мл із зручним дозатором. Фарба на етикетці зійшла разом з бумажним скотчем, який був наклеян поверх. Це не критично, але недуже приємно, так як баночка піде на подарунок.
Має дуже легкий свіжий приємний аромат, мені подобаються аромати у чоловічих засобах. Вони завжди такі свіжі та ніби надають енергії.
Прозора рідина по консистенції доволі рідка. Не скажу що він дуже сильно піниться, але й випробувала я всього лиш каплю. А ніжний запах на руці, якщо прям принюхатись, все ж залишився після змиття засобу.

Поки що це все, що можу сказати. Сподіваюсь при регулярному використанні борода стане м'якіша та слухняніша.

Пластикова баночка в об'ємі 30 мл зі зручною піпеткою. Запах олійка має дуже приємний, легка пряна кислинка з солоденькими нотками. Аромат не б'є у носа та не має шлейфу. Після вбирання у шкіру аромат не відчутний. Саме те, що треба для бороди, так як вона знаходиться близько до носа і не буде подразнювати рецептори.
Консистенція рідка, гарно розподіляється по тілу. Має прозорий колір та не мало натуральних олійок в складі.
По інструкцію треба всього пару капель для нанесення, тому думаю такого об'єму вистачить на довго.