alena.rosee

Побачення наосліп Maison Margiela Replica On A Date 🌹

Побачення наосліп Maison Margiela Replica On A Date 🌹

Всім привіт! 🖤

Щось давненько я не писала про парфуми, а їх в мене ще писати - не переписати, але саме для парфумерного дописа треба зібрати і музу, і настрій, і час на ароматні роздуми))

То ж сьогодні, герой мого парфумерного допису - аромат від Maison Martin Margiela Replica з простою та лаконічною назвою On A Date, тобто "На побаченні".

Класична моя схема допису: піраміда від виробника, чим пахне, мої асоціації з ароматом, на що може бути схоже 🖤

Піраміда:

🔸Верхні ноти: Сироп з Чорної Смородини, Рожевий Перець і Бергамот;

🔸Ноти серця: Троянда, Герань і Давана;

🔸Ноти бази: Пачулі, Мох, Ветивер і Мускус.

З першого пшику зрозуміло - перед нами сучасний, по модному обіграний, трояндовий шипр.

Аромат в якому головна героїня - червона Троянда, а інші ноти, немов її вбрання та аксесуари тільки доповнюють та задають настрій.

Це темна бордова Троянда , у якої основа її вечірнього гардеробу є сухі та трошки земляні пачульки з лісовим мохом та трошки масляний ветивер.

Мох та Пачулі - це база, основа класничного шипру, але тут вони звучать дуже в тему, без натяку на строгість.

Згодом, від тепла шкіри пробуджуються найцікавіші ноти парфуму - чорносмородиновий сироп з листком давани.

Давана це різновид полину, в ароматах ця нота дає томність, трошки дурманну солодинку, невибагливу,але дуже акцентовану гірчинку. Це те що треба аби розбавити густий темний ягідний сироп.

Якщо вслухатись, можна відчути всю терпкість смородини та її листочків, коли збираєш з куща свіжі ягоди і потім руки пахнуть смачно ягідно-зеленим ароматом.

Також аромат гарно транслює винні метаморфози, час від часу пахне червоним вином, густим настояним. 🍷 Але не виникають думок про алкоголь, просто десь па фоні хтось наливає ароматне вино у бокал)

Асоціації:

А ви бували на побаченнях наоспіп? Або може нещодавно були? Це досить цікаво, особливо якщо побачення вдале.🤭 Про невдалі то інша тема та інший аромат 😁

Коли ви познайомились випадково, десь у соц мережі , у додатку знайомств, через спільних знайомих, на вечірці, бачили людину швиденько або взагалі лише фото і ось ваше перше побачення .

Трошки хвилювання, мурашки від невідомості , ви ще не знаєте як буде, хто кому сподобається чи ні, про що балакати або непотрібні слова самі лізуть у розмову.

Ви наче вже познайомились, але взагалі нічого один про одного не знаєте , ще скільки треба дізнатись...

Ваше побачення десь на відкритій терасі сучасного ресторану, миготять вечірні вогники, навкруги шумно , офіціант приніс по келиху червоного вина та ви зараз удвох.

Перші думки, перші симпатії, перший погляд очі в очі, усмішка. Це все про On a Date. Ви вже знайомі, але ще загадка друг для друга.

Туалетна вода мені дуже сподобалась, це проста , але вдала задумка саме тих нот, які я дуже люблю 🖤

Аромат досить універсальний, так його можна носити не лише на побачення) він класно грає час від часу та має шикарну стійкість та шлейф.

Стійкість: на волоссі до миття, на шкірі весь день

Шлейф: присутній видимий, люди навколо відчують від вас приємний аромат

Мікс: може міксуватися з іншими ароматами без втрати його днк

На що схоже з моєї колекції: з того що є аромат схож на Serge Lutens Fille de Berlin , Kilian Kisses Dont Lie , Liquides Imaginaires Dom Rosa, де Серж більш строгіше та трояндовіше, Кіліан дуже схоже але там в ньому шоколад, тут його немає, ЛЛ - то сухе червоне вино , з цим ароматом схожість саме в винному акценті.

Тепер мрію про такий флакончик, для мене цей аромат універсал , який не набридає ні вдень, ні вночі ☺️🌹🍷

Дякую за увагу 🖤