Vikulyk

Нарешті я подружилась з рідкими тінями. Lamel Maad Eyeshandow

Нарешті я подружилась з рідкими тінями. Lamel Maad Eyeshandow

Давненько я заглядала на рідкі тіні від Армані в красивому шоколадному відтінку, але навіщо платити більше, адже у Lamel з'явились такі круті тіні.) Взагалі я ще хотіла бузкові і рожеві, бачу знову в наявності, але сиджу і думаю: нащо вони мені і для чого, хоч красиві...

Мій відтінок 404 спочатку здався дещо дивним, з болотним вайбом, але так тільки в баночці, коли висихає-стає ну дуже гарним, навіть на свотчі помітно, що колір міняється в кращу сторону. В результаті виходить шоколадно-тауповим і зникає лишня зелень.

Нарешті я подружилась з рідкими тінями. Lamel Maad Eyeshandow
  • текстура ріденька, але тіні достатньо пігментовані, вам не буде важко їх нашарувати, якщо захочеться додаткової глибини 😍
  • лягають гарно, рівномірно, при цьому не залипають.
  • розтягуються і підтушувуються з легкістю, але це варто робити, поки вони не засохли, адже схоплюються з повіком доволі швидше, тому рекомендую працювати по-черзі на одне око.
  • як для рідких тіней ведуть себе гідно в плані стійкості! Доволі довго тримають початковий вигляд, але краще наносити на базу чи хоча б зафіксувати тінями.

На аплікатор я сильно не розраховую, коли роблю макіяж кремовим продуктом, він тут зручний, але в кінці на допомогу приходить кісточка чи пальчик, залежно наскільки насичений хочу макіяж, якщо легенький, то другий спосіб-краще.

Реально це класні тіні, з якими легко працювати, ви можете швидко надати якоїсь ізюминки образу, всього лиш одним відтінком.