ksnklb

Коли хотіла вина, а отримала бражку?🍷

Коли хотіла вина, а отримала бражку?🍷

Нарешті я випробувала цю маску і одразу кажу, що якщо хочете спробувати також, краще зверніть увагу на "Біле вино", Skomska Olya зробила чудовий допис: https://club.makeup.com.ua/post/22866/
А червоне то розчарування. Можливо, якби ці маски не стояли на поличці на касі за касиром, я б подивилась на склад нормально, але ж ні. Я просто сказала яку маску мені дати і мені одразу її пробили. Ну, думаю, нічого страшного, там ж особливо нічого не буде відрізнятись.
Але ні.

Маска йде у гарному пакуванні, у середині є бочечка з цим вином та лопатка для нанесення, усе дуже гарно та мило. Мені справді подобається це пакування і бочечку я обов'язково збережу.
Уся інформація є на коробочці і у магазині, якщо бути уважніше, то можна прочитати склад. І так, там треба брати або камеру, або лупу, бо шрифт досить дрібний. І так, склад на сайті та на конкретно цій баночці відрізняється, але про це пізніше.
Якщо відкрутити кришечку, можна побачити, що у середині вона закрита спеціальною плівкою, що дуже добре.

Відкриваємо плівку і що ми бачимо?
Прозоро-червоне желе. Реально консистенція желе, яка на шкірі майже не пливе і тому можна це зачепнути лопаткою, але наносити всерівно руками. Через такий формат маски, який не піддається зручному нанесенню, маска буде на обличчі не рівномірно, тому залишки знімаємо.
На обличчі маска все ж прозора, де тонкий шар, а де більший то має рожевий відтінок.
Аромат вина, і це не такого домашнього вина без домішку спирту, а спиртованого вина, за пів години або звикаємо до аромату, або він щезає.
Якщо ви подумали, що за пів години маска вбереться у шкіру, то ви помилились, липкий шар буде до ранку.
Вона ніби трохи і вбирається, але не до кінця, і поки шкіра звикає до маски, можна відчувати легке пощипування. Потім буде все нормально, але липкий шар у нічний масці це однозначно МІНУС.

Результат зранку для мене був вже як лотерея. І що ж було? А нічого, окрім забитих пор. Виробник обіцяє пом'якшення та зволоження. Цього я не зауважила зовсім, а зауважила лише те, що тепер маю можливість спостерігати на своєму обличчі більшу кількість своїх пор.
Тому маску "Червоне вино" не раджу. А ще у мене є підозра, що ця маска елементарно була зіпсована і тому консистенція зовсім желе і не дієва. І так, окрім складу, шукайте одразу терміни цих масок.

Для фотографій та відео нанесла маску на руку, через деякий час після відчувала печіння, а потім дивлюсь на руку і що це? Опік? Єдине, що з цієї ситуації можу винести, то це те, що тепер у мене є мила баночка, і що не варто купляти такого роду продукти в Є 🫠.

Цей склад я переписала із самої коробки, адже на усіх сайтах склад інший і екстракт вина йде перед алкоголем. І мене вже це дуже занепокояло.
І якщо дивитись саме на цей склад, ну не супер, екстракт вина йде аж на 11 місці, а денатурат на другому місці взагалі не тішить.

Water – вода.
Alcohol Denat – етиловий спирт, денатурат, розчинник.
Dipropylene Glycol – полімер пропіленгліколю, розчинник.
Glycereth-26 – продукт гліцерину та поліетиленгліколю, емульгатор.
PEG-240/HDI Copolymer Bis-Decyltetradeceth-20 Ether – високоефективний загусник, що не містить BHT, для засобів особистої гігієни, спеціально розроблений для згущення водних розчинів.
Glycerin – гліцерин, нарешті компонент, який буде надавати зволоження.
Bis-PEG-18Methyl Ether Dimethyl Silane – синтетичний воскоподібний інгредієнт, що належить до хімічного класу силоксанів і силіконів. Підсилювач піни, зволожувач.
PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3Glycerin – синтетична масляниста рідина, отримана з гліцерину, яка також є водорозчинною та чудово зволожує шкіру.
Wine Extract – нарешті екстракт вина, він має антиоксидантні, антивікові властивості, а також виступає хорошим зволожувачем для шкіри.
Butylene Glycol – аліфатичний діол, двоатомний спирт, розчинник.
PEG-60 Hydrogenated Castor Oil – є неіонним емульгатором і солюбілізатором для приготування косметичних емульсій.
Phenoxyethanol – консервант, дозволений в обмеженій концентрації.
Xanthan Gum – камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження. Емульгатор, згусник.
Caprylyl Glycol – емолент з антимікробними властивостями, що діє за рахунок зниження активності води.
Adenosine – водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджів, який діє як заспокійливий і відновлюючий засіб для шкіри.
Polyacrylic acid – стабілізує зважені тверді речовини в рідинах, запобігає розшарування емульсій і контролює консистенцію потоку косметики.
Ci17200 Glyceryl – барвник.
Polyacrylate – це суперабсорбуючий полімер, який працює як загущувач і емульгатор у косметиці
Ci 15985 – барвник.
Disodium EDTA – динатрієва сіль дигідрогена етилендіамінтетраацетату, комплексоутворювач.
Fragrance – ароматизатор.
Caprylhydroxamic Acid – є амінокислотою, яка пропонує багато переваг в догляді за шкірою проти старіння.
Biosaccharide Gum-1 – водний розчин аніонного полісахариду з лінійною структурою, що складається з молекул галактуронової кислоти, L-фукози та О-галактози. Дозволений в обмеженій концентрації, зволожувач, має заспокійливі властивості.
Viola Mandshurica Flower Extract – це екстракт, отриманий з квітів рослини фіалка маньчжурська, має антиоксидантну дію.
Potassium Laurate – калієва сіль жирної кислоти, отриманої з кокосового горіха, лауринової кислоти, емульгатор.
Bergenia Ciliata Root Extract – екстракт кореня Бадана війчастого.
Impatiens Balsamina Flower Extract – Екстракт листя бальзаміну Impatiens, має заспокійливі та загоювальні властивості.
Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract – у низькій концентрації екстракт лаванди може бути ще безпечним, зазвичай використовують для аромату.
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract – екстракт розмарину має протимікробні, антиоксидантні властивості.
Thymus Vulgaris (Thyme) Extract – екстракт тім'яна використовують для аромату, має антисептичні властивості.
Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract –екстракт какао взагалі має багато корисних властивостей, та у кінці списку, швидше за все, він йде як емолент.
BHT – шкідливий консервант.
Dextrin – суміш незміненого крохмалю та продуктів його гідролізу різного ступеня, емульгатор.