Juli Butik

Тонік для обличчя зволожувальний з гіалуроновою кислотою і ніацином від SKINBAR

Тонік для обличчя зволожувальний з гіалуроновою кислотою і ніацином від SKINBAR

Для чого потрібен тонік для обличчя?

Насправді все дуже просто, тонізування це дуже важливий етап в очищенні, він відновлює pH шкіри після вмивання, чим у кілька разів покращує поглинання кремів та сироваток у глибокі шари епідермісу, усунення відчуття стягнутості, зволоження та тонізування, вирівнювання тону.

Як вибрати тонік для обличчя?

Тип шкіри є ключовим критерієм під час вибору тоніка для обличчя.

Для сухої шкіри підійде зволожуючий тонік із гліцерином, алое та гіалуроновою кислотою.

Схильному до подразнення щкірного покриву потрібен тонік із маслянистою текстурою.

При комбінованому типі краще використовувати тоніки двох різних видів: саліциловий та зволожуючий.

Для нормальної шкіри підійде будь-який тонік для обличчя, що сприяє зміцненню бар’єрної функції дерми.

Чутливій шкірі потрібні заспокійливі продукти, що не містять етанол та парабени.

Жирна та проблемна шкіра потребує нормалізації функції сальних залоз, варто звертати увагу на наявність у складі кислот та цинку. Справитися з жирним блиском і порами, що постійно забиваються, допоможуть абсорбенти.

Зрілій шкірі потрібне підвищення пружності та еластичності. Це завдання до снаги засобам із кислотами, вітаміном С та поліфенолами.

Тонік для обличчя зволожувальний з гіалуроновою кислотою і ніацином від SKINBAR
Тонік для обличчя зволожувальний з гіалуроновою кислотою і ніацином від SKINBAR
Тонік для обличчя зволожувальний з гіалуроновою кислотою і ніацином від SKINBAR

Його я використовую після вмивання та перед нанесенням масажної сироватки для обличчя з конопляною олією 5% та екстрактом кави 0,3%SKINBAR Hemp Oil 5% & Coffee Extract 0.3% Face Serum ( https://club.makeup.com.ua/post/23484/ це її огляд)

Він класно зволожує шкіру та дуже ніжний, не має відчуття липкості та стягнутості. Добре матує, обличчя після нанесення виглядає сяючим. Має приємний аромат.

Склад:

Aqua - розчинник, один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів. (Цілком безпечно)

Phenoxyethanol - консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Існують суперечливі дані про його безпеку. Найбільше занепокоєння викликано зареєстрованими випадками поганої реакції шкіри та взаємодії нервової системи у немовлят. (Допустимо)

Ethylhexylglycerin - «зелений» консервант, за силою порівняний із парабеновими аналогами. Одержують із різних зернових культур. (Безпечно)

Olive Oil Glycereth-8 Esters - похідне оливкової олії з м'якою миючою дією і пом'якшуючими властивостями. (Безпечно)

Niacinamide - амід, одна з форм вітаміну B. Покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. (Цілком безпечно)

Sorbitol - шестиатомний аліфатичний спирт. Присутня в морських водоростях, соку горобини, крохмалевмісних плодах. У косметиці використовується як зволожуючий компонент, що істотно впливає на текстуру виробу, надаючи їй особливу м'якість, пластичність і бархатистість. (Безпечно)

Pentylene Glycol - багатофункціональний зволожуючий і кондиціонуючий інгредієнт, прекрасний розчинник. (Безпечно)

Glycine - амінооцтова кислота, кристалічна речовина. Застосовується як загусник та структуроутворюючий компонент у косметичних виробах для догляду за шкірою. Зареєстрований як харчова добавка Е640. Може використовуватись у косметичних засобах «натурального» напряму. (Цілком безпечно)

Urea - сечовина, зволожувач. (Цілком безпечно)

Sodium Pyrrolidone Carboxylate - форма натрієвої солі PCA є важливим ідентичним для шкіри інгредієнтом і чудовим природним зволожувачем, який допомагає шкірі утримувати воду та залишатися добре зволоженою. (Безпечно)

Trehalose - зволожувач, міститься в дріжджах та інших грибах, вищих рослинах, має здатність захищати та підтримувати життєдіяльність клітин при крайньому ступені зневоднення. (Цілком безпечно)

Sodium Hyaluronate - натрієва сіль гіалуронової кислоти. Сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію та проліферацію, виявляє високі зволожуючі властивості. (Безпечно)

Allantoin - має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів, має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює загоєння шкірного покриву. (Цілком безпечно)

Polysorbate 80 - емульгатор, ПАР/очищення. (Допустимо)

Panthenol - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію. (Цілком безпечно)

Fragrance - парфумування. (Середня безпека)

Sodium Cocoyl Glutamate - ПАР/очищення. Забезпечує тривалий комфорт і м'яке відчуття шкіри. (Безпечно)

Lactic Acid - молочна кислота. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. (Цілком безпечно)