Marinka🌈Rainbow

Легендарний Nuxe Floral

Легендарний Nuxe Floral

Привіт дівчата ❤️

Про бренд Nuxe та ,їх чудові мультифункціональні олійки думаю чула вже кожна . Це давно не новинка,а справжнісінький бестселер. Хтось їх полюбляє, хтось вважає марнотратством. В цілому мені подобається Nuxe, асортимент їх продукції доволі великий. Сам бренд аптечний. Але більшість любить Nuxe за неймовірні аромати , будь то скраб для тіла або крем для обличчя, аромат буде просто чудовим.

Олійки Nuxe в моєму арсеналі доглядової косметики вже досить давно. Так вийшло що вперше я познайомилась саме з версією Florale і вона залишилась моєю улюбленою.

Я люблю купувати невеличкі об'єми та тревел версії. По перше це не набридає і маловірогідно що щось зіпсується . А по друге , їх зручно брати з собою в поїздки , в гості, та будь куди.

Нещодавно я побачила набір Nuxe Floral в косметичці , де окрім знайомої олії були також гель для душу та парфуми . І звісно ж захотіла 😁

В мене олійка в об'ємі 10 мл. Флакончик дуже милий і дизайном нагадує лак для нігтів. Є багато варіантів її використання, особисто я використовую в основному як засіб для тіла ,наношу на вологу шкіру після ванни та душу,інколи на обличчя. Так як це суха олія то її комфортно використовувати навіть влітку. Вона швидко вбирається, натомість лишається ніжна та зволожена шкіра . Якщо наносити на шкіру після гоління,то знімаються подразнення. Аромат у олійки яскравий ,квітково - цитрусовий, тримається довго ,навіть можна не наносити парфуми . Великий плюс економний розхід.

Гель добре піниться, не сушить шкіру і має такий самий аромат як і олійка. З ним в душі справжня аромотерапія . Об'єм 30 мл .

Більше всього я чекала на парфуми Floral. Вони за ароматом ідентичні олійці. Наприклад якщо ви не любите користуватися оліями але дуже подобається як вона пахне,то ці парфуми будуть для вас знахідкою. Цей аромат належить до групи квіткові,цитрусові,білоквіткові,мускусні ,пряні.

На Фрагрантиці знайшла піраміду аромату

Початкові ноти: Грейпфрут, Бергамот , Лимон

Ноти серця : Магнолія, Апельсиновий цвіт

База: Мускус

Для мене аромат більше квітковий ніж цитрусовий,він дуже приємний, жіночний, не складний та не важкий. В мене асоціюється з приходом весни, коли в саду з'являються перші запашні квіти . Більше всього я чую саме магнолію. Аромат стійкий ,особливо довго тримається на речах . Флакончик тревел 15 мл. Бачила дописи де дівчат потягнуло на весняні аромати) Схоже мене також 😁

Дякую за увагу 🤗