KsuLv

Дівчата, що ви бачите перед собою? Це скарб 😄

Дівчата, що ви бачите перед собою? Це скарб 😄

Tresor Midnight Rose - жіноча парфумована вода, представлена ​​у 2011 році брендом Lancôme.

Це єдиний парфумерний бренд класу люкс, в назві якого немає імені творця!

Назва походить від невеликого замку Le Château De Lancosme у Франції. Для творця бренду була важливою благозвучність назви та легкість її виголошення будь-якою мовою світу, тому Птижан (засновник бренду) скоротив оригінал до Lancôme. Троянди, що розрослися біля замку, стали прообразом головного символу Lancôme: сьогодні флакони та тюбики цієї марки легко впізнати по характерному золотистому логотипу з трояндою.

«Опівнічна троянда» — таку загадкову назву носить аромат Midnight Rose. А Tresor з французької мови перекладається як «скарб». Обличчям рекламної кампанії стала усім нам відома Емма Вотсон (та сама Герміона Грейнджер з фільму про Гаррі Поттера). За словами актриси, композиція — одна з небагатьох, що по-справжньому зачарувала її своєю вишуканістю.

Дівчата, що ви бачите перед собою? Це скарб 😄

Створила аромат жінка-парфумер Анн Фліпо, яка також брала участь у створення таких відомих парфумів як Armani Acqua Di Gioia, Armani Because It's You , Chloe Love Story та інші.

З ароматом я познайомилась ще за часи навчання в університеті, правда тоді навіть і думати не могла про люксовий парфум, моя колекція на той момент складалась з бюджетних парфумів, які я обирала після того як потерла сторінку в журналі (іф ю ноу вот ай мін 😄) та парфумів «на розлив».

Але через кілька років, влаштувавшись на роботу, я вже змогла дозволити собі здійснити мрію студентських років 💫🌟

Він має градієнт фіолетового кольору, що додає аромату таємничості. Цей насичений колір є традиційно жіночним і здавна пов'язаний з королівськими багатствами та розкішшю.

Під кришечкою знаходиться троянда в тон флакону, що надає йому якогось особливого шарму🌪️.

Спочатку аромат здається на перший погляд солодким, я добре відчуваю малину і смородину (ну чогось подобаються мені парфуми зі смородиною, якщо ви такі ж любителі як і я, пригляньте парфум Armani Si Passione https://club.makeup.com.ua/post/23784/ ) нотки перцю надають певну «різкість» аромату, згодом вона зникає і залишається ніжний ванільно-кедровий аромат.

Цей парфум можу сміливо назвати одним з найбільш стійких і шлейфових в моєму арсеналі!

На тілі - 10 годин, на одязі - 2 доби, на волоссі - до миття!

Шлейф неперевершений, на нього всі звертають увагу і роблять компліменти! Проте на кожен день думаю потрібно щось більш мʼякіше і менш стійкіше, але це вже залежить від уподобань і виду зайнятості (моя, нажаль, не дозволяє).

Для мене найкращий період осінь-зима-весна, для літа він трохи занадто різкий.

Цей парфум, на мою думку, 20+. Такий він мені коктельно-дискотечний, грайливий, спокусливий. Парфум є втіленням жіночої сексуальності, дівочої інтриги та пристрасті.

Рекомендую дівчаткам, які люблять стійкі, шлейфові аромати.

Дякую за увагу! 💜