Свідома клієнтка

Шикарний сонцезахисний крем від Mary&May

Шикарний сонцезахисний крем від Mary&May

В цього крему є лише один недолік — після нього я не можу купити інший, бо не вірю, що є щось краще.

Mary & May CICA Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++ я використовувала від травня до вересня, наносила його як звичайний крем на обличчя та шию, уникаючи зони навколо очей, і за цей час в мене пішло півтори упаковки. Я не була особливо на сонці, проте відкриті ділянки тіла засмагли добре, а зони покриті кремом ніби зовсім ні.

Крем не водостійкий, на сучасних стабільних хімічних фільтрах, має витончену віддушку, підходить для чутливої шкіри.

Крем відчувається на шкірі шикарно, сам процес його нанесення приносив мені купу задоволення, це перший такий крем в моєму житті, він настільки мені сподобався, що я намагалась підсадити на нього всіх своїх знайомих, але не всі піддались впливу (а дарма, дарма!)

Він чудово справляється з почервоніннями, містить не тільки різні екстракти центели, але й похідні від неї: мадекососід, мадекасову та азіатикову кислоти. В мене вже був засіб з центелою до цього крему і я не розуміла захоплення нею, бо він, що був, що не був, а тут як зрозуміла! Це топовий крем для шкіри, схильної до почервонінь, я ще не бачила, щоб почервоніння сходило на очах, до цього крему. Також в ньому є ніацинамід, який я намагаюсь мати в своєму догляді постійно, та гіалуронова кислота.

Крем надає шкірі доглянутого вигляду в двох сенсах: шкіра красиво виглядає, коли він на ній лежить, та її стан покращується за час використання, він не матовий, але й не блискучий. Мені цілком вистачало зволоження, а коли я планувала використати в макіяжі матуючу тональну основу, то наносила цей крем в два тоненьких шари, щоб отримати ще більше зволоження.

Щиро раджу спробувати 🤗

Більше про ніацинамід https://club.makeup.com.ua/post/21870/