Наталія С

Kerastase Nutritive Serum

Є засоби якими ніколи не користувався і не збирався користуватись, поки не попався під руку пробник і тепер я особисто не уявляю життя без масла для волосся.

А тепер детальніше: Всім привіт, розкажу про масла для волосся. В мене були різні масла (від дешевих та до 650 грн максимум), кожного разу як подруга дзвонила і казала, що нове масло треба обов'язково спробувати, пізніше воно йшло на дальню полицю, а ще пізніше в смітник. Єдине що вони робили з моїм волоссям - обтяжували та жирнили. В мене тонке волосся і переобтяжити його дуже просто, навіть одна краплина робила моє волосся жирним. Навіть флюїди обтяжували, хоча вони повинні бути легші за масла. Пару років я взагалі не користувалась маслом, але щиро вірила, що масло може допомогти сухому волоссю або зберегти волосся від посіченості. (Як вже пізніше дізналась - масла можуть сушити волосся, тому з ними треба бути обережним, і в якийсь момент добре, що я ними не користувалась, бо волосся і так було сухе. Проблему сухості волосся гарно вирішують маски для волосся та незмивні засоби. Масла дають приємний додатковий блиск, допомагають розчісувати волосся, роблять волосся гладким і вгамують волосся, що пушиться.

Один із моїх фаворитів догляду є Kérastase, тому як в продажу з'явилось масло, так ще з улюбленої лінії nutritive (для живлення сухого волосся) я не могла пройти повз. Я отримала пробник і була відразу в захваті, масло було наче водичка - схоже на флюїд, мені складно описати запахи, але запах дуже схожий на нічну сироватку з цієї серії, можливо хтось знайомий :) По консистенції масло настільки приємне на руках, що навіть його хочеться нанести на обличчя. Жирність з рук моментально проходить і залишаються гладенькі ручки та волосся.

Один із моїх фаворитів догляду є Kérastase, тому як в продажу з'явилось масло, так ще з улюбленої лінії nutritive (для живлення сухого волосся) я не могла пройти повз. Я отримала пробник і була захваті, масло було наче водичка - схоже на флюїд, мені складно описати запахи, але запах дуже схожий на нічну сироватку з цієї серії, можливо хтось знайомий :) По консистенції масло настільки приємне на руках, що навіть його хочеться нанести на обличчя. Жирність з рук моментально проходить і залишаються гладенькі ручки та волосся.

Плюси:

• не обтяжує тонке волосся (це перший засіб із категорії масла що не обтяжив моє волосся)
  • легко розчісувати волосся навіть після вітру
  • після нього не пушиться волосся
  • є відчуття живлення волосся

Мінуси тут насправді теж є:

• ціна висока. Тож я спершу чекала переконливу акцію. Для мене краще переплатити та щоб засіб був дієвий чим я просто ще раз викину 500-600 грн - а він не буде давати результату.
  • упаковування. Я люблю, щоб будь-який засіб мав щонайменше контакту з повітрям. А тут не так, скляна баночка з піпеткою.. Помітила, що з часом засіб загустіває - мені здається саме через контакт з повітрям. Йде великий розхід засобу, бо він капає з піпетки та попадає на склянку і по ній стікає, виглядає не дуже. Якщо враховувати вартість засобу за 50 мл, то кожна капля ціна :( Нема запобіжника, щоб не розливалось масло коли витягаєш піпетку (приклад фото додала з іншого засобу), тому частенько проливала засіб.

Дякую що дочитали, сподіваюсь було цікаво!