Skomska Olya

Буду ложкою дьогтю в бочці меду. Про очищувальну емульсію Bielenda Dr Medica

Буду ложкою дьогтю в бочці меду. Про очищувальну емульсію Bielenda Dr Medica

Не знаю , чому так важко мені даються пости з поганими враженнями . Адже , щоб написати допис потрібно підняти всі ці відчуття.

Але обдумавши останню ситуацію -вирішила, все ж поділитись з Вами .

Так що ж сталось ?

Ще на початку літа я придбала :

  • Дерматологічна очищувальна емульсія Bielenda Dr Medica асne Анти-акне, для обличчя, шиї та спини, 250 мл
  • Дерматологічний анти-акне тонік Bielenda Dr Medica Acne Dermatological Anti-Acne Liquid Tonic, 250 мл

І сьогодні поговоримо саме про емульсію . На неї дуже багато хороших відгуків, які просто вражають.

Має гарний склад: Aqua (Water), Sodium Cocoyl Alaninate, Acrylates Copolymer, Kaolin, Glycerin, Niacinamide, Allantoin, Panthenol, Sodium Caproyl/ Lauroyl Lactylate, Triethylicitrate, Polysorbate 20, Triethanolamine, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone, Metylchloroisothiazolinone, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

І ти думаєш, що саме вона стане чарівною пігулкою для підтримки ремісії акне, та лікування поодиноких висипань , але ж ні , так не стається. В результаті я просто покрилась новими висипами . Думала, що пройде, продовжувала користуватись , ситуація тільки погіршувалась і я замінила догляд- все стабілізувалось .

Тоніком я користуюсь постійно , мені подобається, він добре освітлює шкіру. І ось мені на днях потрапила знову дана емульсія, я вирішила дати шанс, добавити повторно її в ранкову рутину. Я постійно користуюсь кислотами , вона просто мала б вписатись в догляд , та підтримувати і покращувати результат , але лише два дні користування - і моє обличчя знову покрилось декількома великими запаленнями , червоними та дуже болючими . Вони з'являються там, де їх ніколи не було і зазвичай не буває! Я б могла б подумати , що це чистка, але ж бути на постійній основі на кислотах і отримати такий результат після 2ох використань - це занадто . Я тільки можу зробити висновок, що так моя шкіра реагує на один з компонентів , та дана емульсія просто не підходить особисто мені.

Після того, як зупиняю користуватись , декілька днів і все приходить в норму завдяки кислотам, що є в догляді...

Ось такі враження від продукту...

Чи користувались емульсією? Як Вам ?

Буду ложкою дьогтю в бочці меду. Про очищувальну емульсію Bielenda Dr Medica
Буду ложкою дьогтю в бочці меду. Про очищувальну емульсію Bielenda Dr Medica

Це не просто висип, для мене це зовсім інший вид - підшкірні, великі, болючі, сильне запалення.

На фото вже після декількох днів використання кислот, тому трішки зійшли.

Вони зявились дуже швидко , не збільшувались поступово , а просто прокидаєшся і відчуваєш в деяких місцях біль , а подивившись у дзеркало - розумієш , знову все по кругу(

Я не закликаю не купувати даний засіб, адже багатьом він дійсно підходить, просто ділюсь своїм досвідом, щоб ви були обережні, та відслідковували реакцію своєї шкіри )

Третього шансу для емульсії від Bielenda не буде))

( а от тонік чудовий-підготую окремий пост)