SomovaFM

Що навіює аромат Datura Amaretti від Panouge

Що навіює аромат Datura Amaretti від Panouge
Що навіює аромат Datura Amaretti від Panouge
Що навіює аромат Datura Amaretti від Panouge

Довго марила цими парфумами після тестувального боксу від клубу. Це єдиний аромат з четвірки, який мені сподобався. Ви не уявляєте, скільки разів додавала повнорозмірну пляшечку собі у корзину і видаляла її. Бо ціна уж сильно кусалась. І якось так карти зівпали, планети зійшли з орбіт, в наявності на парфумованому сайті з'явився тестер за дуже приємну ціну. Це ті ж самі парфуми, просто без оригінальної упаковки та кришечки. А мені це було і не важливо. І ось, французька ніша в мене 🙌

Дизайн цікавий, загалом стримайний, з однією етикеткою та вигравіруваною назвою парфумованого бренду. Плашечка має дуже товсте скляне дно і важить вона не мало, нею точно можна нанести тяжкі ушкодження, якщо раптом хтось захоче її відібрати 😅

Початкова нота: Вишневий цвіт, Мандарин

Нота серця: Іланг - іланг, Дурман

Кінцева нота: Кедрове дерево, Мигдаль, Мускус

Одразу після розпилу я відчуваю солоденькі квіткові ноти - це цвіт вишні🌸 Якусь кислинку чи горічь, притаманну мандарину не відчуваю. Але що однозначно підтримує аромат квітучої вишні, так це дурман - свіжий та п'янкий аромат який затягує і ти не можеш припинити вкушати його.

Кедрове дерево та мигдаль також пройшли повз мій носик. А от мускус раніше відштовхував мене в парфумах, мені так здавалося, що саме він відштовхував мене від деяких ароматів. Проте нещодавно я вкусила запах мускусу окремо і зрозуміла, що це був не він. В цій композиції мускус робить аромат шлейфовим та трохи в'язким. Я все ще відчуваю запах квітучої вишні, саме цим мене покорили ці парфуми.

Можу порівняти їх з ароматом від Yves Rocher, тільки Datura Amaretti більш глубокий та теплий. Не можу припинити нюхати його. Це наче наркотик, який кружить голову, але в гарному сенсі. Аромат повертає в літо та переносить у якісь квітучі сади, де легкий вітерець зриває цвіт з дерев. З ним відчувається, як теплі проміні сонця лоскочуть шкіру.

Навколо себе відчуваю його до 3 годин, далі він стає блище до тіла. Але на одязі аромат тримається навіть на наступний день.