Що навіює аромат Datura Amaretti від Panouge
Довго марила цими парфумами після тестувального боксу від клубу. Це єдиний аромат з четвірки, який мені сподобався. Ви не уявляєте, скільки разів додавала повнорозмірну пляшечку собі у корзину і видаляла її. Бо ціна уж сильно кусалась. І якось так карти зівпали, планети зійшли з орбіт, в наявності на парфумованому сайті з'явився тестер за дуже приємну ціну. Це ті ж самі парфуми, просто без оригінальної упаковки та кришечки. А мені це було і не важливо. І ось, французька ніша в мене 🙌
Дизайн цікавий, загалом стримайний, з однією етикеткою та вигравіруваною назвою парфумованого бренду. Плашечка має дуже товсте скляне дно і важить вона не мало, нею точно можна нанести тяжкі ушкодження, якщо раптом хтось захоче її відібрати 😅
Отже пройдемось по піраміді:
Початкова нота: Вишневий цвіт, Мандарин
Нота серця: Іланг - іланг, Дурман
Кінцева нота: Кедрове дерево, Мигдаль, Мускус
Одразу після розпилу я відчуваю солоденькі квіткові ноти - це цвіт вишні🌸 Якусь кислинку чи горічь, притаманну мандарину не відчуваю. Але що однозначно підтримує аромат квітучої вишні, так це дурман - свіжий та п'янкий аромат який затягує і ти не можеш припинити вкушати його.
Кедрове дерево та мигдаль також пройшли повз мій носик. А от мускус раніше відштовхував мене в парфумах, мені так здавалося, що саме він відштовхував мене від деяких ароматів. Проте нещодавно я вкусила запах мускусу окремо і зрозуміла, що це був не він. В цій композиції мускус робить аромат шлейфовим та трохи в'язким. Я все ще відчуваю запах квітучої вишні, саме цим мене покорили ці парфуми.
Можу порівняти їх з ароматом від Yves Rocher, тільки Datura Amaretti більш глубокий та теплий. Не можу припинити нюхати його. Це наче наркотик, який кружить голову, але в гарному сенсі. Аромат повертає в літо та переносить у якісь квітучі сади, де легкий вітерець зриває цвіт з дерев. З ним відчувається, як теплі проміні сонця лоскочуть шкіру.
Навколо себе відчуваю його до 3 годин, далі він стає блище до тіла. Але на одязі аромат тримається навіть на наступний день.
Коментарі (0)