Darina🦉

Міцелярна трояндова вода Garnier

Міцелярна трояндова вода Garnier

Мені дуже подобається бренд Garnier, завжди подобався і буде подобатись🌸❤️

Ну всі знають Garnier🤗. Вже понад століття цю косметику використовують по всьому світі. І з часом вона переросла в один із найбільш відомих косметичних брендів.

Я люблю Garnier, за те що у своїх продуктах, він використовує багатство фруктів, насіння та квітів. Вони пропонують прості в використанні засоби для догляду, аби ваші шкіра та волосся були більш здоровими.

"Сучасна краса - це природна, здорова краса"🍃💚 - Garnier.

Сьогодні поговоримо про міцелярну воду від Garnier.

Я довгий час користувалася міцелярною водою для всіх типів шкіри, навіть чутливої від цього бренду, і дуже була задоволена, мені здається вона в мене була завжди з моменту коли вона тільки з'явилася 😆🌸. Потім протестувала на собі ще дві : Міцелярна Гіалуронова Алое - Вода, і Міцелярна Вода Чиста шкіра. Обидві сподобалися, питань ніяких не виникало.

А от з Міцелярною Водою для обличчя Garnier Skin Naturals Очищення+ Сяяння з екстрактом трояндової води у мене не вийшло записати в фаворити. По перше,як виявилося що 🌹 не мій запах, засіб мав гарний аромат, але не мій. І вона прям дуже сильно піниться, враження що я вмиваюсь милом, а саме прикро, те що почало пікти око. Після змиття водою все було гаразд, ні подразнень, ні алергічних реакцій не було. Може мені попалася якась особлива пляшка, чи просто мені вона не підходить. І стоїть собі пляшечка і випаровуваеться вже довгий час ( але стоїть😂). Але ця маленька неприємність, точно не вплине на подальший вибір продуктів від Garnier. Треба спробувати іншу, я ще не користувалась двофазною міцелярною водою з оліями.

Може хтось використовув, як вам?