Анастасія

Чим я таким пахну?🤭 Аромати Chanel, Dior, GUESS, Calvin Klein

Чим я таким пахну?🤭 Аромати Chanel, Dior, GUESS, Calvin Klein

Слава Україні!

Сьогодні хочу з вами поділитись своїми пахнючками, до яких у мене справді тянеться рука. Цікавий факт про мене - я не дуже люблю парфуми, особливо важкі або специфічні, по типу дерево зі шкірою, гіркий шафран і тд, бо мене починає мучати тошнота і головний біль. Проте я не проти чимось легеньким на себе пшикнути в холодну пору року, бо аромати не такі їдкі і не так сильно "б'ють по носу") Навіть історично так склалось що ніякі парфуми я собі сама не купую, знаючи свою маленьку особливість, мені завжди хтось намагався подарувати якийсь аромат з надією, що моя алергія десь загубиться😅

Давайте почнемо з аромату від Calvin Clein, який в цій вибірці в мене з'явився першим.

Чим я таким пахну?🤭 Аромати Chanel, Dior, GUESS, Calvin Klein

Calvin Klein Beauty - парфумована вода, на мені середньої стійкості. На одязі я чую аромат протягом дня десь 4-6 годин, на шкірі - десь до 2 годин.

Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Амбрета
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Вірджинійський кедр

Я не супер сильна в описі парфумів, тому від себе скажу просто - аромат легкий, приємний та зрозумілий, від нього не болить голова і я думаю він сподобається більшості жінок.

Також даю вам опис, який є на мейкапі, тут так літературно все описано)

Його квітковий аромат розкривається ноткою вишукано-витонченої амбри, в серці букету можна почути тонкий жасмин, а завершується композиція віргінським кедром, який залишає ненав’язливий приємний шлейф. Початкові ноти парфумів трохи різкі, але швидко пом’якшуються і дуже красиво розквітають. Аромат елегантний і дуже ніжний. У нього справді жіночий характер – з перчинкою, іскрою і загадкою. Адже повністю пізнати і зрозуміти справжню жінку можна лише з часом, так само, як і відкрити для себе аромат Beauty.

Guess Gold - парфумавана вода, нажаль не можу зараз залінкувати продукт, бо нема в наявності( На одязі я чую аромат протягом дня десь 6 годин, на шкірі - до 2-3 годин.

Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Ананас, Лимон, Яблуко
Нота серця: Гіацинт, Жасмин, Латаття, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Ветівер, Сандал

Як на мене, тут дуже домінує сандал та жасмин, і цей аромат є більш дорослим.

Dior Miss Dior - на сайті мені не вдалось знайти роликову версію, як у мене, тож я залінкую той, який підтянуло. Це парфумована вода, аромат такий солоденький і дуже жіночний, дорогий, сексі, і його аж хочеться довше понюхати) Це наразі мій самий улюблений аромат, я його ношу в сумочці, і хоча в роликовій версії непогана стійкість на шкірі завдяки жирній формулі, мені подобається його поновлювати просто щоб краще чути цей чудовий аромат, і ловити компліменти від оточуючих, що це таке смачненьке пахне))

Мені також дуже подобається сама баночка - щільне, важке скло, яке віддає прохолоду на руки. Баночку просто приємно тримати в руках, і відчувати якість в деталях)

Тип аромату: квіткові, східні - я не дуже згідна що він східний, ну може на 10%
Початкова нота: Ірис, Конвалія, Півонія
Нота серця: Абрикос, Персик, Троянда
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Мускус, Сандал

Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée - ароматична вода, яка крім того ще й позиціонується як Night Fragnance. Дуже цікавий продукт від Шанель, бо я раніше ніколи не чула що існує така річ, як нічний аромат) Аромат дуже цікавий, дещо східний, дорогий і сексі, в ньому домінує бергамот з мускусом, і на мою думку так пахне кохання. Тут задумка така, що сам аромат не є стійкий і не дуже насичений, його треба наносити на нічнушку , щоб ним пахнули ви та ваша постіль, а далі я не впевнена що мейкап пропустить деякі деталі)

Мене прям потішив опис цього аромату на мейкапі, пропоную і вам почитати))

Верхні ноти ольфакторної піраміди відкриваються цитрусовим тандемом із соковитого грайливого апельсина та статечного благородного бергамота.
Середні ноти одурманюють пудровим відтінками, вводять у оману наївністю троянди й жасмину.
Базові ноти вступають у гру впевненим звучання вабливого мускусу, не залишають шансів на перемогу нікому, крім власника. Легкий шлейф залишається приємним нагадування про прекрасні миттєвості.