Євгенія 👩

Моя чорноп'ятнична розпаковка або #blackfridayhauls🖤

Моя чорноп'ятнична розпаковка або #blackfridayhauls🖤

Всім привіт✌️

На цю чорну п'ятницю я не планувала особливих покупок, тому що досі все витрачається в аптеці, але щось пішло не так). Я зайшла на сайт "просто подивитися" лосьйон від Posay, який так і не купила, але купила багато чого іншого🤣

* Хештег позичила у Mariya Trofimova з її чорноп'ятничного улову : https://club.makeup.com.ua/post/22313/

Розповідаю👇

  • Тональна основа-сироватка LAMEL Make Up Smart Skin (401 - Porcelain) - купила через рекомендації в клубі. Поки можу сказати, що відтінок мені підійшов, але перший затест пройшов не дуже вдало, бо наприкінці дня обличчя було як найжирніший у світі млинець. Тестуватиму і далі, сподіваюся зможу знайти до неї підхід)
  • Консилер для обличчя Enough Collagen (01) - також вгадала з відтінком, поки тільки приємні враження, дуже гарно маскує синці під очима).

* 2 фото - тон, 3 фото - консилер.

  • Гель для брів LAMEL Make Up Liquid - взагалі, хотіла віск, але його не було в наявності, тому купила гель, тим паче, що відгуки про нього були дуже гарні. Спробувала лише раз: фіксує середньо, в міру стійкий, не залишає білих плям.
  • Олівець для очей Colour Intense Be Bold (ягідний) - взяла для того, щоб було в моїй косметичці щось яскраве для створення образів в клуб). Відтінок неймовірно красивий, соковитий, насичений. Текстура приємна, на очах поки не пробувала).
  • Палетка тіней LN Pro Infinity Color (101) - вона дуже маленька, з долоньку). Відтінки дуже гарні, спокійні, прям мої. Пігментація середня. В детальному дописі зроблю більше свотчів)
  • Косметичний набір Ruby Rose Deluxe Make або палетка за 50 гривень) (02) - вона дуже смішно виглядає, як косметика "Моя фея", яку мені дарувала мама у дитинстві🤣. А що найцікавіше - вона розкладається і всього в ній 9 відтінків та 2 пензлики). Купила для макіяжів у клуб, знову ж таки, щось яскраве, що я наврядчи використовуватиму у повсякденному житті). На мій подив, відтінки виявилися супер-пігментованими і текстура непогана, навять краще, ніж у LN Pro). Розповім як буде на ділі, але сміюся з неї дуже сильно🤣
  • Крем-батер для тіла "Кокосове масло" Liora - купила за рекомендацією SomovaFm. У батера неймовірно цікава текстура, як збита хмарка, дуже приємна до шкіри. Аромат як у баунті, солодкий, ніжний та кокосовий - райська насолода). Схоже у улюбленного батера Fresh Juice з'явився гідний конкурент).
  • Скраб натуральний сольовий для обличчя і тіла "Апельсин і вербена" Mayur - якщо з гелем для брів не пощастило, то сподіваюся, що у цієї баночки нічого не відпаде🤣. Скраб дуже приємно пахне, текстура сподобалася.

У цьому розділі баночки, які принесе моєму хлопцеві Миколайчик). Проте, Миколайчик живе з ним в одній квартирі, тому теж користуватиметься цими подарунками🤣

  • 2 солі для ванни в дой-паку від Fresh Juice - зручніше використовувати сіль у баночці, але взяла у таких паках, бо в них з'явилися нові аромати, які ми ще не тестували. До речі, аромати навіть звучать смачно: сік сицилійського апельсина та клементину/банан та диня.
  • Сіль для ванни в баночці "Баобаб і карибська золота диня" від Fresh Juice - це його найулюбленіша, вона неймовірно пахне.
  • Гель для душу "Золота диня і баобаб" Fresh Juice - аромат все такий же приємний + оновлений флакончик, який виглядає дуже гарно.
  • Гель-крем для душу "Папая" Liora - дуже приємний аромат, більше нічного розповісти не можу)
  • Коктейлі-піни для ванн "Мандаринова спокуса" та "Персиковий шейк" від Energy of Vitamins - це прямий супер, флакончики виглядають дуже красиво, підходять для подарунка на 100%. Аромат дуже смачний, потім розповім як буде пінитися). До речі, я очікувала, що пляшечки будуть менші, а вони прямі величезні)
  • Крем-мило "Баобаб і карибська золота диня" Fresh Juice - це вже не подарунок). Я люблю це мило, воно добре піниться, м'яко очищає і не сушить. Єдине, що на ньому не було доказатора, хоча на картинці на сайті він є(

На цьому моя велика, але бюджетна розпаковкая добігла кінця). Дякую за увагу💕