YuliHrytskoff

Косметичні закупи цього місяця

Косметичні закупи цього місяця

Листопад був сповнений цікавими і дуже вигідними знижками та подарунками від інтернет-магазинів, тому моя косметична поличка суттєво поповнилася) Загалом, я зробила декілька замовлень, але їх розпаковочку об’єднаю в один допис, щоб не створювати декілька однакових. Серед моїх придбань, в основному, засоби для догляду за волоссям, трошки парфумерії та декоративки, миючі засоби для тіла та декілька пробничків для знайомства з новими брендами.

Отже, розповідаю і показую, що накупила за цей місяць)

Так як я давно борюся із сильним випадінням волосся, то засоби, спрямовані на боротьбу із цією проблемою, купую регулярно. На цей раз, за рекомендацією і схвальними відгуками однієї дівчини із нашого клубу, в якої також є проблема випадіння волосся, вирішила спробувати ампулки від Kaaral. На них якраз була хороша знижка, тому купила без довгих роздумів. Сподобалось, що однієї упаковки якраз має вистачити на цілий курс, рекомендований виробником. Розпочну їх використовувати наступного тижня, а по завершенню курсу – розповім про результати.

Також покупка за рекомендацією дівчат із нашого ком’юніті. Бренд для мене абсолютно не знайомий, але засіб цікавий, тому тестуватиму.

Спробувавши аромат завдяки тестуванню, він настільки мені сподобався, що майже зразу я замовила спрей для тіла. Але цього мені було мало і, коли на Мейкапі були хороші знижки на парфумерію цього бренду, я дозамовила й туалетну водичку. Але в повнорозмірному флаконі аромат суттєво відрізняється від того, що був у пробнику та спреї для тіла. Дала йому поки-що відстоятися, потім подивимся. Але враження неоднозначні…

Парфумерію українського бренду нішевої парфумерії Landor дуже люблю та поважаю і періодично купую пробнички для знайомства з новими ароматами. На жаль, цей аромат виявився зовсім не моїм (надто насичено-солодкий), але ще «розношуватиму», бо перше враження від аромату далеко не завжди є остаточним та істинним. Але добре, що взяла пробник.

Цей кремчик взяла для дитини – підкупив безпечний натуральний склад. Зараз мороз, в приміщенні сухе повітря через опалення, тому личко і ручки сильно пересихають і без хорошого крему не обійтись. Але для мене важливо, щоб дитяча косметика була, в першу чергу, безпечною та не містила ніяких шкідливих компонентів. Крем має легеньку консистенцію, дуже швидко вбирається, гарно заспокоює подразнену шкіру, легко зволожує. Але має дуже специфічний запах, який, на щастя, відчувається тільки під час нанесення, на шкірі не затримується. Користуватимемось, а згодом розповім про цей крем більш детально.

Про український бренд космецевтики MyIDi на MAKEUP Club ну дуже позитивні відгуки! В мене якраз закінчується мій санскрін, тому вирішила взяти пробник такого крему від MyIDi – склад дуже навіть непоганий, в тому числі містить сучасний фізичний фільтр. Сам пробничок великий, крему вистачить, щоб сповна розпробувати засіб.

Дуже люблю гліколеву кислоту в догляді за обличчям, вона чудово працює з моїми розширеними порами та очищує їх від забруднень. В мене колись був тонік від Pixi – дуже дієвий, ну але й ціна відповідна((( Eveline по якості мені, здебільшого, подобається, тому вирішила на цей раз взяти цей недорогий тонік. Вже використовувала, поки-що дуже навіть задоволена!

Цю палетку я побачила завдяки огляду красуні wowmom))) Все, з тих пір я втратила спокій!) Я просто страшенно хотіла цю палетку, але від покупки себе всіляко відмовляла, адже тінями користуюсь далеко не щодня, та й макіяжі мої, в своїй більшості, легенькі нюдові, до того ж, в мене вже є дві базові палетки – одна нюдова, інша – для більш яскравих макіяжів… Але ніякі аргументи та раціональні доводи мені все одно не допомогли))) І коли на палетку була хороша знижка – я таки її замовила) Ну а що, треба себе й балувати та інколи купляти те, що, можливо, й не саме необхідне, а просто «хочеться», бо саме це нам і приносить найбільше радості! Ще тінями із цієї палетки не фарбувалась, але пару разів на день дістаю її і любуюсь😂😅))) Вона надзвичайно красива і про покупку не шкодую анітрохи!

Цю мініатюрку мені поклали в подарунок до палетки. Дуже приємно, дякую! Хайлайтер красивий, відтінок благородний, сяяння делікатне. Ну дуже ним задоволена! Та й мініатюра така величенька – мені її вистачить дуже надовго!

Олівчик має дуже красивий колір – такий благородний оливковий (тон 080), я давно такий шукала. Що по якості – ще подивимся, але косметику від Catrice люблю дуже!

На цей раз взяла два – «Bahamas Banana» та «Hawaiian Pineapple». В них такі приємні аромати! Банановий пахне таким натуралістичним, трохи перестиглим бананом, а ананасовий – кисло-солодкий, освіжаючий, також дуже реалістично передає аромат. Думаю, залишу ці геля для літа)

А взагалі, гелі від Dermacol та олівчик від Catrice я замовляла не на Мейкапі, а в іншому, також дуже відомому ІМ косметики та парфумерії, але це замовлення, можна сказати, було вимушеним та незапланованим по причині того, що магазин подарував мені промокод в честь прийдешніх свят та мого ДН на дуже хорошу суму, тому ці засоби мені дісталися практично задарма – я доплатила за замовлення буквально декілька гривень)

Дуже люблю запах цієї піни! Але використовую її, зазвичай, в якості рідкого мила для рук)

Взяла три: з бавовною й олією шипшини; з ваніллю й аргановою олією; з алое й олією жожоба. Вони мають хорошу якість та приємні аромати, не залишають на руках плівки чи липкості, та й ціна на них була дуже низька, тому взяла для всієї сімї. Єдине, непорозуміння вийшло з антисептиком з алоє – на сайті був опис, що це спрей, а по факту приїхав гель, які я терпіти не можу! Ну але вже…

Хоч я й нечасто сушу волосся феном, але ця річ повинна бути в домі! Мій старенький фен прослужив мені близько 10 років, та й дотепер працює, але перегрівається і дує досить гарячим повітрям навіть на холодному обдуві, тому, поки на техніку теж хороші знижки, вирішила купити собі новий фен (вірніше, це мені Миколай його має принести🤣). Як на мене, прекрасне співвідношення ціни та якості (вже декілька разів користувалася, дуже сподобався!).

Ці рушнички Makeup вклав мені до мого замовлення з нагоди річниці першої покупки. Дуже дякую за такий приємний подаруночок! Рушнички класні – дуже якісні та м’якенькі! Сподобались!)

Одним словом, затарилась я серйозно! Вже буду мати про що писати) Тож незабаром чекайте нових відгуків!

Всім гарного дня!❤