yashinoki

Порожні баночки в листопаді

Обличчя

🙂Jane Scrivner - Purifying Cleanser - вмивка у вигляді густого гелю, який при контакті з водою перетворюється на молочко. Має легкий цитрусовий аромат. Зручна упаковка. Якісний продукт, який мені нагадує  Oskia Renaissance Cleansing Gel, але ніяк не може зрівнятися з неперевершеністю останнього.

🏆Farmacy - Brighten Up 3% TXA Toner - це безумовний медаліст і переможець. Вдячна долі і своїй пʼятій точці, що обрала цей тонер, коли мала серйозні проблеми з пігментацією. Максимальний ефект за короткий час (у мене - місяць) і ніяких побічок. Не можу не радити.

☺️natureofthings - Balancing Facial Essence - сироватка від маловідомого американського бренду має приємний склад, трохи аскетичної естетики, гарно зволожує та заспокоює шкіру.

💓Votary - Brightening  Hyaluronic Serum - це одна з найулюбленіших сироваток всіх часів. Ніжна, але ефективна, з витонченим ароматом нарцисів і неролі.

💸Bioeffect - EGF Serum - так це класна зволожуюча сироватка, не посперечаюсь. Але репутаційно десь в одній площині з гіалуронкою від Барбари Штурм. Хто ж таке може купити за повну вартість? А половити в боксах чи на знижках -75% 😅, можна,  чого ж ні?

🤔Medik8 - Liquid Peptides - той випадок, коли склад інноваційний, цікавий, а сам продукт середнячковий: і за враженнями, і за результатом. Враховуючи вартість, думаю, більш раціонально купувати The Ordinary Multi-Peptide + HA Serum. І навіть The Ordinary Multi-Peptide + 1% Copper Peptides Serum вдвічі дешевша за Medik8.

😍Skin Rocks - Retinoid 2 - унікальність цієї ретиноїдної сироватки - зволоження. Вона не сушить шкіру від слова "зовсім". З нею можна пропускати етап крему - що не можна уявити з іншими ретиноїдними продуктами. На фото - лише змінна внутрішня частина. Оригінальну упаковку залишила для повторних покупок.

☺️Ще один ретиноїд - Dr Dennis Gross Texture Renewal Serum - класна робоча конячка - добре працює з тоном і текстурою шкіри. Висвітлює, вирівнює. Але сушить. І запах - фірмова вонючка бренду.

🙂Summer Fridays - Light Aura - Vitamin C + Peptide Eye Cream - змішані почуття. Мені насправді сподобався цей крем для очей. Але інколи, коли шкіра була чутливою, викликав незначні подразнення і почервоніння.

😍Biossance - Squalane + Probiotic Gel Moisturizer - легка невагома формула, давала достатньо зволоження і не забивала пори. Гарний крем для всіх типів шкіри на літо. Те, що треба - для тих, кого турбують акне чи надмірна жирність шкіри.

🫥Pai - Carbon Star - 10мл баночку олійки з кунжутом для шкіри з акне я мучила 19 місяців. Щось не те. Не всмоткується. Чорний колір нерівномірно лягає. І ефект мінімальний.

☺️REN Clean Skincare - Glycol Lactic Radiance Renewal Mask - хоча моя шкіра не в захваті від гліколевої кислоти, формат маски раз в тиждень вона сприймала спокійно і з вдячністю. Покращує текстуру шкіри та надає здорового сяяння шкірі.

Волосся

🤦‍♀️Christophe Robin - Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt - для мене загадка, чому цей шампунь-скраб настільки популярний і облюблений. Крупні гострі шматки собі або розсипаються по ванній кімнаті, а ті, що все таки потрапили на голову нещадно деруть шкіру голови.

😍Ouai - Detox Shampoo - вже згадувала цей шампунь глибокого очищення не раз. Лиш додам, що не дивлячись на регулярне використання, мені цього красеня вистачило майже на 7 місяців.

☺️Briogeo - Scalp Revival Charcoal + Biotin Dry Shampoo -  неаерозольний сухий шампунь, про який нещодавно писала. На жаль, аерозольні замовити онлайн не можу. Уже страждаю без такого стайлінгу, тому мабуть повторю його чи R+Co.

Тіло

🙂Haeckels - Eco Hand Balm - крем для рук від еко-просунутого британського бренду. Якщо коротко, плюси -  приваблива текстура і склад, мега-крутезна еко-упаковка, яка виглядає як пластик, але сама розкладається в природі. З мінусів - об'єм продукту лише 30 мл (і це єдине доступне пакування) і запах ммммм на любителя (зазвичай, я люблю трав'янисті, але це щось тошнотне - шавлія з лавандою чи щось таке).

😱Malin+Goetz - Eucalyptus Deodorant - тревел-версія без-алюмінієвого дезодоранта. Моє повне фіаско, бо після користування ним мені здавалося, що запах поту більш виражений, ніж коли не користуюсь ним взагалі. У вас траплялося щось схоже чи щось не так з моїми залозами?

Декоративка

😍SWEED - Cloud Mascara - у кожної з нас свої вимоги до туші для вій. Для мене, поміж не склеєних вій, відсутності ефекту "панди" та багатьох інших, є вимога живих і трохи вологих вій. Це один з кращих продуктів, які мені траплялись. І ще ця туш залишалася свіжою та вологою суттєво довго. Не можу знайти даних, коли купила її, але точно більше року тому. Знаю, чемні дівчата посварять мене, що туш треба викидати через 3-6 місяців, але погодьтеся, приємно мати справу з продуктом, який зберігає пристойний вигляд впродовж довгого часу.

☺️Lisa Eldridge - Gloss Embrace Lip Gloss у відтінку Muse - ви бачили цю цяцю в іншому кольорі серед моїх улюбленців листопада. Це така приємна олійка! Крім легкого натурального пігменту, маємо ще трохи догляду за губами: масло кісточки манго, олії ягід асай та соняха, вітамін Е.

З вдячністю за те, що ви дочитали цей лонгрід до кінця, поділюся секретиком. В грудні мене тут буде значно більше. З нетерпінням чекаю на спілкування та ближче знайомство з вами! 😚