Mermade

Маленькі радощі для створення святкового настрою 🎅

Маленькі радощі для створення святкового настрою 🎅

Рівно місяць залишився до Нового Року 🥳, певно найулюбленішого свята дітей та дорослих, землю вкриває білим пухнастим сніжком ☃️ ❄️, мороз вже пощипує рожеві щічки 🧣 🧤, магазини та заклади прикрашені яскравими гірляндами💡💡💡💡💡 та ялинками які зачаровують погляд 🎄. Ми впевнені, що й ви проводите вільний час у пошуку найгарніших ялинкових прикрас та святкового декору, зізнавайтесь, хто вже купив милих Гномів 🧙‍♂️ у мережі Ю?

І все це заради святкового настрою, щоб оповити близьких та коханих атмосферою зимової казки 👨‍👩‍👧‍👦

💙 6 грудня: Сяючий бальзам для губ Magic Mykolai – це подарунок за гарну поведінку цього року, навіть якщо заслуговуєш на різочку! Бальзамчик зі святковим ароматом кориці з апельсином заслуговує на першість у списку подарунків на Миколая.

💚 24 грудня: Сяючий бальзам для губ Kolyada – це те, чого в твоїй колядницькій торбі ще точно не було. Святковий аромат очікування Різдва перенесе тебе в атмосферу веселої коляди.

💜 25 грудня: Сяючий бальзам для губ Kutia там, де щастя, радість, дітвора і весела коляда. Порадує бальзам святковим ароматом меду та відтворить затишну атмосферу родинного свята.

❤️ 31 грудня: Сяючий бальзам для губ Varenychky- не лізь в холодильник, то все на Новий рік, звари собі смачненьких вареничків. Бальзам з ароматом вишні зробить апетитними твої вуста.

💛 1 січня: Сяючий бальзам для губ Medyanyk – це аромат свят, що буде з тобою увесь рік! Блиск для губ із магічним сяйвом та святковим ароматом свіжоспеченого медяника огорне тебе в найніжніші мамині обійми.

🌟🌟🌟🌟🌟