Marinka🌈Rainbow

Приємнощі від MERMADE ✨

Приємнощі від MERMADE ✨

Всім привіт ❤️

Мабуть всі вже давно розпакували свої замовлення зроблені в чорну п'ятницю ,а в мене тільки дійшли до нього руки 😅

Спонукали до покупки новинки - пінка для душу та бальзам для губ з новою формулою.

Mermade звісно знають як задовільнити дівчат 😅 все таке гарне, милі флакончики та неймовірні аромати . Хочеться скупити все! Навіть саме упакування піднімає настрій, я на пошті серед купи однакових коробок ще здалеку бачила свою рожеву))

Всередині також, баночки завернуті в пакувальний папір, завжди є миле привітання . Відчуття нібито отримуєш подарунок. Єдине в цей раз "привітання" мене ошелешило. Хто в курсі ,той знає що зараз в замовлення кладуть типу карт таро ,кому що випаде. Така собі карта дня. В мене карта дня - Повішаний! 😱Я не дуже розуміюсь в цих картах, але прочитати таке було дуже неприємно ! Ну це таке, що стосується оформлення. Щодо товарів,то звісно я в захваті,сподобалось це!

Дуже хотіла спробувати цю пінку. Обрала з ароматом кокоса, мені подобається як він пахне. Пінка дійсно має ніжний кокосовий аромат,навіть більше пахне цукерками Рафаєло ✨ Пінка не дуже щільна але і не рідка. Пробувала поки на руці , гарно розподіляється та легко змивається , на шкірі деякий час лишається легкий аромат. Дозатор гарно натискається. Зовнішній вигляд милий і навіть тактильно софт обгортка приємно відчувається в руках.

Оцінка 10 з 10 💙

Ну дуже порадував новий дизайн та нова формула бальзаму. Я обрала Champagne.По перше він став солоденький, більш легке покриття і здається що без блискіток. А по друге, нарешті немає цих наклейок! Хто користувався бальзамами Mermade знають який вигляд мав бальзам який часто носився в сумці або косметичці. На фото я поклала поруч з новим свій "старенький " бальзам Bubble gum, так він виглядає , видно що життя його потріпало)) Тепер туба бальзаму гарна, виглядає презентабельно, нічого здиратися та відклеюватися не буде. Губи зволожує,кольору немає, пахне ненав'язливо.

Оцінка 10 з 10 💙

Взяла собі в колекцію оскільки він здається з лімітованої літньої колекції. В мене вже є рожеві Brazilian Kiss якими я активно користувалась влітку, і їх вже немає в наявності на сайті. Подобається зручний формат парфуму в стіку , а ще те що він має в своєму складі шиммер який виглядає як ніжний хайлайтер.

У парфуму є піраміда

Початкова нота : Полуниця, манго

Нота серця : Мигдаль ,молоко

Кінцева нота : Бузок ,ваніль

Аромат яскравий,літній , фруктовий. Не можу поки що окремо вичленувати жодної ноти, не скажу що відчуваю полуницю або манго. Це просто цільний класний аромат, такий собі фруктовий коктейль. В своєму складі парфум має олії і добре зволожує та живить ті місця на які буде нанесений. На фото я спробувала передати як шиммер виглядає на шкірі. Не дивлячись на те що моя шкіра бліда, колір виходить дуже ненав'язлий, хоча сам стік насиченого бронзового кольору,блискітки видно тільки при яскравому світлі.

Також ставлю оцінку 10 з 10 💙

Дякую за увагу 🤗