Purito BB Cream: Чи вартий хайпу?
Я давно шукала легкий ВВ-крем, який би одночасно добре вирівнював тон шкіри, захищав її від шкідливого впливу навколишнього середовища та доглядав за нею. І ось, здається, я його знайшла!
Текстура ВВ-крему Purito Cica Clearing BB cream доволі рідка та легка, проте крем досить швидко схоплюється на шкірі та стає сатиновим. Краще наносити його вологим спонжем, пальцями розприділяти його значно важче.
Після висихання стає менш мобільним, майже не відбивається на екрані смартфону. Шкіра сяє, проте вона все одно на грані з матовою в реальному житті, такого вологого блиску, як от після Missha BB чи Enough Collagen, немає. ВВ-крем доволі стійкий. Він не розмазується, не стирається, носиться чудово до самого вечора, не залишаючи плям на шкірі.
Додаю порівняння відтінків Purito BB Cream 15 з Purito BB Cream 23, Missha BB 21 та Enough Collagen 21.
Відтінок 15 Rose Ivory здався мені надто жовтим та світлим на старті, проте він ідеально підходить для світлої шкіри. Більше того, вся жовтизна йде на нейтралізацію фіолетово-рожевих відтінків, тому шкіра виглядає значно здоровішою. Я якраз учора відморозила собі щоки на шиномонтажі, тому можете на власні очі побачити, як круто цей ВВ вирівнює тон та маскує недоліки, не залишаючи при цьому маски. Крем не виглядає штучно на обличчі, він наче друга шкіра.
ВВ-крем містить SPF 35 PA+++, що забезпечує високий рівень захисту від шкідливого впливу сонячних променів. Проте не забуваємо, що його потрібно наносити дуже товстим шаром, аби захист спрацював. Тому не розраховуйте на SPF 35 PA+++, при звичному нанесенні від цих SPF 35 залишаться максимум 10-15.
ВВ-крем містить екстракт центелли, який має протизапальні та загоювальні властивості. Він допомагає заспокоїти шкіру, зменшити почервоніння та висипання. Це особливо важливо для людей з проблемною шкірою. А ще він некомедогенний, на відміну від тих же Missha BB чи Enough Collagen.
З мінусів - Purito BB Cream трішки підкреслює мімічні заломи та текстуру, проте помітно це лише з відстані макро-зйомки. В реальному житті він виглядає прекрасно навіть з відстані 30-50 см. Проте ловіть фото крупним планом, аби ви могли самостійно оцінити масштаб недоліків покриття.
Я вважаю, що ВВ-крем Purito Cica Clearing BB cream - це чудовий вибір для тих, хто шукає якісний і багатофункціональний продукт. Він має комфортну текстуру, великий вибір відтінків, які добре піжлаштовується під ваш колір шкіри, високий рівень захисту від сонця, а також доглядової компоненти.
Я однозначно рекомендую його! Додала в корзину повнорозмірку!
Коментарі (0)