ksnklb

Мої думки про маску Scalp 💛

Мої думки про маску Scalp 💛

Цю маску я отримала у подарунок від чудової Ta_nyaaaaaaa ☺️💗))) І за це їй ще раз дякую, бо давно хотіла спробувати щось від цього бренду.
І одразу трішки буду сварити бренд) Так, почали з гарної ноти, але не довго вона грала. А чому?
А тому що зі мною це вже вдруге. Scalp сестринська компанія Sane (і мені ці відгуки ніхто не замовляв, ніхто не підбурював), з якою я мала справу раніше. Хтось вже знає, що консистенції відомих масок з цинком від Sane у мене відрізнялись, залежно від партії, і це було дивно. При цьому, що у пробниках та ж історія. І от мені приходить Scalp, я тестую цю маски і пишу Тані перші враження, а вона каже, що у неї, у такій же масці, консистенція відрізняється від тої, що у мене. Тому дорогі представники Scalp, Sane, якщо ви це читаєте, будь-ласка, робіть щось із цим, бо такі випадки справді не вселяють довіри.

Мої думки про маску Scalp 💛

Дизайн туби мінімалістичний, у білих тонах, мені таке подобаються. У мене туба 100ml.
Кришка фліп-топ, закривається добре, але через те, що у мене рідка консистенція, трішки випливає після закриття.
І з приємного, маска мала захисну плівку на кришці.

Напевне, мені пощастило з партією 🤷🏻‍♀️.
У мене консистенція маски досить рідка, нагадує гелевий крем, от такої гудки, що ви бачите на фото на моє волосся потрібно 2 чи навіть 3, а для мене це зазвичай багато навіть з кондиціонером.
Коли наношу на волосся, маска просто розтікається на волоссю, та при цьому залишається все ж на ньому. На другому фото можете побачите як виглядають мокрі пасма з маскою. Коли нанести добрячу кількість засобу, волосся вже гладеньке, пряменьке, еластичне, легко розчісується.
Потім це все можна легко змити, чи то маска так швидко поглинається волоссям, та змивається справді швидко. Щоб ви розуміли, у мене навіть з кондиціонерами так не виходить. Тому за консистенцією цю маску хочеться прирівняти до кондиціонерів.
Колір білий.
Аромат прекрасний, нагадує хороші жіночі парфуми. Він залишається і після сушіння, та навіть на наступний день легкою віддушкою.

Тут додам що волосся у мене густе, зараз немає посічених кінців, воно саме по собі пряме і не надто вибагливе. На цю пору магнітиться.
Додаю фото після 2х миттів волосся з цією маскою. Лише після одного я сфотографувала все волосся, а після другого здебільшого кінці.
На першому фото використовувала лише шамупнь H. Q. Beauty Hair Loss Control Shampoo з цією маскою.
На другому лише шамупнь Garnier Fructis SuperFood з ананасом і з цією маскою.
Після першого миття волосся було гладке, легко рочісувалось, вдома не магнітилось, після вулиці не сильно, все загалом нормально. Також не заплутувалось, маска не зробила ефект бурульки, не зробила його важким і тд. Реально маска дала класний зволожуючий ефект, розгладила волосся. На фото можна побачити блиск, але мені все ж хотілось додати трішки олійки.
Після другого миття я взагалі отримала той самий "скляний ефект", на фото ви можете побачити блиск, волосся зволожене, м'яке, не важке. Чесно сказати, ефект ідеальний для мене. Додала і фото кінців, вони в порядку.

Саме та маска, яка потрапила до мене нагадує кондиціонер за консистенцією.
Для нормального, не пошкодженого, прямого волосся, вона може чудово підійти для покращення розчісування, для створення красивого ефекту, пом'якшення та зволоження волосся, без обтяження.
Усім рекомендувати не буду, але якщо у вас не вибагливе волосся і ви хочете не погану бюджетну маску з гарним ароматом, то можете звернути увагу на цей варіант.

А на другому місці тут компонент, який дозволений у концентрації до 0,25%. Якщо не звертати на це увагу (а це не просто), то на свою ціну склад очікуваний, десь є силікон, десь є обіцяні олії.

Aqua – вода
Cetrіmonium Chloride – четвертинна амонійна сіль, катіонне ПАР, емульгатор, консервант, антимікробна добавка, антистатик. Безпечний для використання в продуктах, що змиваються, і залишають на продуктах до 0,25%.
Cetyl Alcohol – гексадециловий спирт, емолент.
Сyclopentasiloxane – спеціальний інгредієнт для приготування емульсій типу «вода у силіконі» та складніших «вода у силіконі у воді» з високими естетичними параметрами.
Butyrospermum Parkii Butter – жирне масло, одержуване з м'якоті кісточок плодів дерева карите (Butyrospermum parkii). Окрім того, що компонент можуть використовувати як емолент, він має ще багато корисних властивостей, таких як живлення, зволоження, відновлення.
Dimethicone – кремнійорганічний лінійний полімер, силікон.
Citric Aсid – використовується в для зниження рівня рН, що покращує зовнішній вигляд волосся.
Disodium EDTA – динатрієва сіль дигідрогена етилендіамінтетраацетату, комплексоутворювач. 
Avocado Oil – жирна невисихаюча олія, продукт пресування або екстракції плодів авокадо, також має багато корисних та живильних властивостей.
Silk Protein Hydrolyzate – гідролізовані протеїни шовку, покращують вигляд та еластичність волосся.
Benzyl Alcohol – консервант, регулятор в'язкості.
Methylchloroisothiazolinone – консервант, що може викликати алергічні реакції.
Methylisothiazolinone – консервант, що може викликати алергічні реакції і дозволений в обмежених кількостях.
Parfum – ароматизатор.