Багацька Ірина

Містично-чарівна Black Orchid від Tom Ford. Історія про загадкову, але прекрасну чаклунку

Містично-чарівна Black Orchid від Tom Ford. Історія про загадкову, але прекрасну чаклунку

Чарівний аромат Black Orchid з перших акордів занурює мене у казковий, хоч і дещо нуарний світ магії. Зараз розкажу, про що саме розповідають мені ці парфуми.

Одразу після нанесення парфумів я опиняюсь посеред фентезійного лісу, в якому щойно закінчився дощ.🌳 Тут всюди витають аромати грибів, осінніх дерев, різнотравʼя і характерної землистості.🥰 А ще досить можливо, що десь у глибині цього лісу мешкають привиди. 👻

Ми йдемо лісом, повз пороноситься зайчик, з іншого боку мандрує лисичка, а за кущем жасмину ховається їжачок.

Якоїсь миті я опиняюсь біля деревʼяного будинку, в якому живе справжня лісова чаклунка. Довкола її житла безліч кущів, дерев, а також розбито прекрасну квітучу клумбу. Памʼятаєте квіткарку-чаклунку із казки «Снігова королева»? Уявіть її молодою дівчиною із запалом в очах, в довгій чорній сукні та гострокінечному капелюсі. Саме такий образ малює моя уява.❤️‍🔥

В будинку чарівниці🧙‍♀️, вже готується щось загадкове у котлі, який пахне спеціями, травами з чимось абсолютно невловимим…

Добра ця чаклунка чи готує якусь каверзу? Я думаю кожен побачить тут щось своє.😉

А ввечері вона запалює сандалові аромапалички, готує собі чашку гарячого шоколаду з ваніллю, сідає на терасі і просто читає, відпочиваючи від денних справ… такий спокійний, тихий вечір.

Композиція Black orchid дуже багатогранна. Тут і спеції, і фрукти, і землисті пачулі, ароматні трюфелі, білі квіти та навіть шоколад.

Верхні ноти: трюфель, гарденія, чорна смородина, іланг-іланг, жасмин, бергамот, мандарин та лимон.

Ноти серця: орхідея, спеції, гарденія, фрукти, іланг-іланг, жасмин і лотос.

Базові ноти: шоколад, пачулі, ваніль, ладан, амбра, сандал, ветивер, білий мускус.

Композиція протягом всього розкриття аромату постійно змінюється, граючи різними гранями свого звучання, наче піаніст-віртуоз на роялі🎶. На початку це дійсно ліс – листяний, різнотравний. Пачулі дають землистість і грибну ноту.

В серці композиція стає глибшою, сюди приєднуються спеції, білі квіти і трішечки фруктів. Ще через годинку аромат наче запудрюється.

Під вечір композиція стає більш томною, вона заспокоюється, а ще я тут відчуваю якусь ледь вловиму кремовість.

Більшість парфумів бренду Tom Ford мають неймовірну стійкість і Black orchid не виключення. На шкірі вони тримаються з ранку і до душу, та навіть після нього лишається легкий флер. На одязі аромат залишається акурат до наступного прання.

Black orchid – парфуми з особливим характером. Це один з найулюбленіших флаконів в моїй колекції. Я обожнюю його за глибину, таємничість та змінюваність. Його дуже цікаво розгадувати, розбираючи на молекули.

І ще я не можу не відмітити цей неймовірно красивий, хоч і досить лаконічний флакон. Це справжня любов.🥰

Якщо вам подобаються незвичайні, глибокі, трішки «темні» парфуми, рекомендую до затесту.👌