Skomska Olya

Знайомство з брендом Pudra .

Знайомство з брендом Pudra .

Трішки деталей про бренд PUDRA!

  • Основна місія компанії -це створення косметики високої якості, яка піклується про шкіру, доглядає за нею, та підкреслює жіночність та красу!
  • Косметика виробляється на підприємстві  у м. Нововолинськ.
  • Основна частина сировини імпортується з  Італії, Німеччини та Франції.

Мене зацікавили тіні , саме через них я вирішила познайомитись із брендом. До замовлення отримала пробник помад .

Перше , що мене вразило - красивий дизайн , та пакування продуктів. Цупка упаковка, якісна , а також різні деталі.

Розглянемо спочатку пробник помад , в комплекті до них є маленька кісточка, нею звісно важко нанести багато продукту , але якщо постаратись , то вона гарно розподілить помаду та промалює контур .

Знайомство з брендом Pudra .
Знайомство з брендом Pudra .

Помада добре пігментована, має приємний, солодковатий аромат , легко наноситься, не сушить губи . В палетці мені дуже сподобався 16 відтінок, але при нанесені він виглядає зовсім по іншому.

Я не користуюсь помадами , тому важко оцінювати , адже немає порівняння.

З відтінків при нанесені сподобався найбільше 17 , він такий святковий, глибокий, дуже соковитий червоно-вишневий колір .

Решта відтінків з розовинкою, а я це не дуже люблю, тому в звичайному житті не зможу користуватись та протестувати на стійкість .

Чи придбала б повний формат - так, якби знайшла свій відтінок , але тепер навіть боюсь обирати , адже розумію , що на губах може виглядати не так, як очікуєш .

З приводу свотчів- зліва на право : 17, 03, 16, 18

Я обрала 01 відтінок, він мені здався таким атмосферним , захотілось його використати для зимових свят))

Має приємну текстура легко набирається і чудово розподіляється по повіці, створюючи щільне покриття, його можна нашаровувати , тримається цілий день .

На свотчах виглядає дуже красиво .

(Ще окремо зроблю макіяж і сфотографую )

Мінус в тому, що ви можете отримати не тей колір, який бажали, як з помадами. Адже він змінюється взалежності від нанесення, світла і т.д.

Тобто спочатку після нанесення - я побачила ніби чорний, димний колір , зробивши ще один шар зявились відблиски зеленого , на вулиці , коли йшла на роботу -подивилась в дзеркало він віддавав сірим(і все це один відтінок .

Тобто продукт хороший , що помади, що тіні, але якщо ви шукаєте націлено якийсь конкретний колір - є ризики , що з даними продуктами можете не вгадати .

Вцілому бренд зацікавив, відчуття змішати (питання до відтінків) , але мені ніби не вистачило ще продуктів для тестування, щоб скласти для себе повноцінне враження) я б замовила б ще інший колір тіней, а також хотіла б спробувати матові помади .

Ви знайомі з даним брендом? Що хотіли б спробувати?