Anna_feerie

Аналог на La vie est Belle від Антоніо Бандераса 🤗

Аналог на La vie est Belle від Антоніо Бандераса 🤗

Her secret desire від Антоніо я купила на Мейкапі всліпу (десь прочитала відгук, що є спільні риси з Феєрією від Ван кліф та моїм улюбленим знятим з виробництва Casharel Promesse). Та була дуже здивована, коли після першого пшику відчула "Життя прекрасне" від Ланком! В мене якраз був пробник, тож порівняти було з чим.

  1. Дійсно, аромати дуже схожі, не клони, але сестрички😆 В Her secret desire я відчуваю ягідний джем, що розчиняється в ванільно-вершковому десерті. Для мене це стовідсотково зимовий парфум, що довго тримається на шарфі та верхньому одязі, має гарний шлейф та дивує своїм розкриттям.
Аналог на La vie est Belle від Антоніо Бандераса 🤗

Але ж відчуття парфумерії у кожного своє, головне, що мені дійсно сподобалось "Бажаннячко" від Бандераса)) А ще мені кортить затестити його "Королеву спокуси", якось почула цей аромат на знайомій і не змогла не поцікавитися, а що ж то за парфум такий!

А ви тестували парфуми іспанського красеня?) Якщо так, поділіться враженнями, щоб я знала, які наступні пробники купувати 😁

UPD. Не знаю, що є причиною (температура, вологість або ж мій настрій), але зараз (в квітні) на перший план в ароматі вийшли хвойні ноти, яких взагалі не було чутно раніше. Мені то зовсім не подобається, спробую відкласти флакон та повернусь до нього восени. Реально дуже дивно, адже Her Secret Desire вже більше року в моїй колекції, тож мав відстоятися і розкритися всіми своїми гранями...