Viktoria_Ilnytska

Carmex - бальзам який я полюбила давно і одразу🙌🏼

Привіт привіт☺️

Чи не кожна з нас хочаб раз мала у своєму догляді цей бальзам для губ💋

В той час як кармекс активно рекламували українські магазини та блогери, я теж захотіла й собі такий. Перший мій був у баночці… Це наповнення мене абсолютно влаштовувало, так як я працювала візажистом, відповідно дуже практичний бальзам був у користуванні: ватною паличкою нанесла на губи засіб, і він собі працює допоки виконується мейк✨🙌🏼

Дизайн цього бренду асоціювався в мене постійно з супер клеєм, та й аромат у класичного блиску ліками віддавав😁

Наступним обрала для себе - рідкий бальзам з вишнею🍒 Аромат просто шикарний, який розноситься і відчувається на довго)) Але, у жарку пору року бальзам тече з тюбику, тим самим погіршуючи структуру самого засобу🫠

Стік: кармекс у стіку для мене виявився найзручнішим у користуванні🤍 Чому: за рахунок стіку, текстура тримається постійно однакова (незалежно він пори року) + точно нанесеться саме та необхідна кількість💋

Тому на першому місці для мене (якщо говорити тільки про цей бренд) на сьогодні це кармекс у стіку🙌🏼

Але існує думка, що через компоненти у його складі, може зʼявлятися залежність, у вигляді постійної потреби застосовувати бальзам знову і знову для додаткового зволоження💦 У мене так було, і в результаті губи пересушувались і «просили» добавку🫠 Думаю занадто сильно його рекламували як бальзам для зволоження губ, заміть того аби наголошувати на тому, що він є більш лікувальним🤷🏼‍♀️

Мені вдалося успішно відійти від надмірного застосування кармексу, в той момент коли спробувала маску для губ від «ланеж»💗

Але про неї іншим разом😅

Щодо кармексу - у мене досі по сумочках вони розкидані разом з іншими бальзамами😅 Чисто для підстраховки..

Діліться вашими враженнями та досвідом користування цим бальзамом, буде цікаво почитати🤗🌸