MAXIMOVA🌷

Новий 113 відтінок олівця для губ Glam bee🤎

Новий 113 відтінок олівця для губ Glam bee🤎

Люди, я остання дізналась, що у Glam bee з’явились нові відтінки олівців для губ?🤔 Консультант в магазині мене сьогодні просвітила такою новиною і я вихватила останній олівчик з новинок у відтінку 113! А ще мені дуууже нахвалила відтінок 112 і тепер я за ним полюю😂 відвідала ще два магазина і всюди солд аут на ці олівці, бо завезли мало, а на митниці (як ми знаємо з новин) зараз проблеми. Тому чекаємо.

Це красивий відтінок коричневого, я б сказала - молочного шоколаду. По текстурі стержень досить м’який, пігментація хороша, добре гостриться. Ось свотчі на руці.

Я повністю профарбувала губи олівчиком, вийшов насичений шоколадний відтінок. При цьому він не надто темний, а красивий нюд👌 Хоча я до таких кольорів не звикла та мені дуже сподобався😍 Відчувається на губах приємно, стійкість середня.

Зараз моє улюблене поєднання олівців для губ - це Glam bee 110 (контур) і Lamel 405 (на всі губи). Вирішила спробувати у якості контура новий Glam bee 113. На свотчах добре видно різницю між 110 і 113.

Напевне, це мої нові фаворити в комбінації кольорів для губ!!! 113+405🥰 Їх поєднання дуже вдале і виглядає вишукано. Створюється красивий ефект омбре, завдяки якому можна надати візуального об’єму і губи виглядатимуть трошки пухкішими.

Вітаю, дорогенькі, з першим днем зими❄️ Ми сьогодні поставили ялинку та прикрасили гірляндами декілька вікон🎄✨ ці маленькі радості складаються у велике щастя, яке я бачу в очах своєї дитини, що вірить у чудо🥹 Тому я нафарбувалась, і щаслива в обіймах гнома роблю вам селфі та передаю привіт!🤗 (на губах 113+405).