Mandarinka

Двофазна міцелярна вода Sane проти гідрофільної олії!

Двофазна міцелярна вода Sane проти гідрофільної олії!

Вітаю! Для знаття макіяжу я завжди користувалась гідрофільною олією, при чому далеко не кожна мені подобалась. Розказую про мій досвід з міцелярною водою від Sane.

Двофазна міцелярна вода Sane проти гідрофільної олії!
Двофазна міцелярна вода Sane проти гідрофільної олії!

Засіб є в умовній тревел версії дуже зручній як в дорогу, так і для тесту: підійде чи ні. Коли довго стоїть на поличці розшаровується, тому важливо взбовтати перед використанням.

Запах легкий освіжаючий приємний,колір зеленкуватий ( залежить від агрегатного стану). Консистенція не масляниста, дійсно водичка 🙃

Тестування двохфазної міцелярної води Sane проводила з різною по стійкості косметикою. Від звичайних олівчиків до стійких а-ля Glambee, а також водостійкі туші, і надстійка матова губна помада.

Прикладаю також тест гідрофільної олії Lunnitsa, яка не справилась з матовою помадою повністю.

Важливо зазначити, що тест роблю максимально реалістичний, не сильно тру шкіру, бо з очима я так точно робити не буду в перспективі.

Випробовуємо в дії. Я не користуюсь тональними засобами чи пудрами, тому ні тест ні на собі цих засобів не перевіряла.

Взбовтуємо міцелярну воду, наносимо на ватний диск і обережно знімаємо макіяж. Чесно кажучи я була дуже приємно здивована, коли подивилась у дзеркало було враження що я вмилась і гідрофілкою і гелем. Я побачила просто чисту шкіру.

Варто зазначити я все таки скористалась гелем для вмиванням, оскільки вже не уявляю свою рутину без нього. Та і міцелярною водою користувалась виключно на очі.

✅ Засіб не пече очі

✅ Дуже обережно знімає навіть стійкий макіяж

✅ Комфортний у використанні

✅ Є мініатюра

Для мене це було дійсно ще одне відкриття від українського бренду Sane. 5/5 і рекомендую ❤️