Христина 🌺

Моя випадкова і незапланована покупка…

Моя випадкова і незапланована покупка…

Маска для інтенсивного зволоження і відновлення волосс з медом манука і олією мафури ( навіть не знаю, що то таке🤣).

Я практично ніколи не мала в своєму догляді масок для волосся, бо мені, чомусь, жодна не підходила. Волосся або дуже швидко жирніло, або пересушувалось, а ще електризувалося і пушилося.

Цього року в моєму догляді було 2 маски: знаменита 8 seconds ( мені взагалі жодного ефекту не дала: що з нею, що без неї- однаково). І ще була маска Garnier кавун з подарункового боксу. То ця, навпаки, пересушувала моє жирне волосся.

Дітом я вирішила запускати довжину волосся...вкотре😅. І, подумала, що варто було б ввести в догляд якусь маску. Шукала- шукала...не знайшла нічого, що би припало до душі. Тому відклала це діло на потім.

Аж тут, на знижках, я випадково побачила цю маску. З брендом не знайома, він для мене новий.

Але щось мені сподобалось в ній...вона мене до себе притягнула🤣. І я її замовила.

Моя випадкова і незапланована покупка…

Маска в міру густа ( дуже сажа по текстурі на Garnier). Має специфічний запах якоїсь рослини...але на наступний день волосся дуже класно пахне, мені дуже сподобався цей запах. Склад повністю натуральний в достойний. Залишаю на 30 хв, поверх одягаю шапочку для душу. Потім змиваю. Від неї волосся легше не розчісується, але воно стає гладеньке і блискуче, не пушиться в не електризується. Тут буде накопичувальний ефект, тому, з кожним разом результат буде кращим.

Загалом маска сподобалась, вона, безумовно, найкраща з усіх моїх минулих.

Недавно прочитала таку інформацію:

Це сімейне підприємство, засновницею якого була матір 4-х дітей, яка ще в 1912 році почала продавати знамените африканське чорне мило, масло ши і інші засоби. Бренд зберіг традиції дотепер, і навіть зараз вони продають необроблене масло ши ручноі роботи, яке виготовляють жінки в Африці. І з кожного продукту вони віддають певний % на реінвестування коштів в країни Західної Африки.

загалом цей бренд справив дуже хороше враження, тому хочу спробувати ще щось з їхньої продукції.