Багацька Ірина

Аромати від Mareve – захват чи розчарування?

Аромати від Mareve – захват чи розчарування?

Познайомилася з трьома ароматами від бренду Mareve. Wild desire та Royal Fame обрала я сама, а Vernal Vibe мені дістався у подарунок до замовлення. Враження від парфумів у мене дуже різні, але про все по порядку.👌

Почну розбір з Vernal Vibe.

Заявлена піраміда аромату:

💎Верхні ноти: диня, лимон, помело.

💎Ноти серця: бузок, жасмин.

💎База: ірис, амбра, білий мускус, хвоя.

Отже, тепер про мої враження. Починається композиція… зі спирту, хвилин 10 він дуже відчутний. Далі «прокидаються» фрукти, я здебільшого відчуваю цитруси, дині мені не поклали взагалі.

Досить швидко фрукти відлітають, зʼявляються квіти і… пудра. Якісь окремі квіти виділити я не можу, хіба що ірис, який наскільки я розумію і дає пудровість цим парфумам.

В кінці ще зʼявляється трохи мускусне звучання. Ну і власне більше я тут нічого не відчуваю особливо.

Щодо стійкості – приблизно 3-4 години парфуми тримаються на шкірі. На одязі трохи довше, мабуть годин 6.

Це непоганий квітково-пудровий аромат, досить приємний, якщо не враховувати спирт на початку. Але мені з ним трохи нудно.

Цей аромат явно задумувався як дюп нашумілого хіта Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540. Чи вийшло? Давайте розбиратися.

💎Верхні ноти: жасминова орхідея, шафран.

💎Ноти серця: квітка тютюну, сіль, сіра амбра.

💎База: бензоїн, соснові голки, хвоя.

Що вам скажу, тут я власне відчуваю те, чого так і не змогла відчути в бакарі – запах хірургічного кабінету. Сильна йодистість, бинти, запах ран уже із сепсисом.

Десь здалеку ледь-ледь пробивається солодкість, але запах хірургії мені забиває все.

Я не знаю, чому так. В бакарі, наскільки мені відомо, такий ефект дає evernyl. Люди, які мають підвищену чутливість до цього компоненту замість льодяників, хвої і спецієвості відчувають йод і запах медичного кабінету. АЛЕ в Baccarat я відчуваю цукерки, трохи йоду і хвою, все. Тут же для мене виражений запах хірургії, можливо, поклали овердоз цього компоненту, можливо ще якісь причини, але вдруге я ці парфуми на себе нізащо не нанесу.

Аромат дуже дифузний, один пшик і вся моя кімната, як філіал лікарні. Стійкість годин 4-5, потім він злітає, і в даному випадку це для мене великий плюс.😊

Аромат Wild desire явно планувався, як дюп Black orchid Tom Ford, але чи вийшло? Давайте подивимося.

💎Верхні ноти: іланг-іланг, бергамот, гарденія, трюфель, чорна смородина.

💎Ноти серця: жасмин, лотос, орхідея, спеції, фруктові ноти.

💎База: амбра, білий мускус, ваніль, ветівер, ладан, пачулі, сандал і шоколад.

Мені пощастило, і я маю можливість зробити паралельний затест.

На початку звучання дійсно дуже подібне до Black orchid. Проте, ці парфуми значно тихіші, тут я відчуваю багато крему і пудри, навідміну від орхідеї Форда. Спочатку досить явно чутно цитрусові акорди, цедра додає невелику гірчинку.

В серці аромату розкривається квітковий блок – фентезійна орхідея, така ніжна і легка, яскраво відчувається жасмин. Тут же приєднуються соковиті фрукти, я наче вловлюю персик і грушу, хоча це скоріше збірний образ. Далі парфуми стають солодшими, за рахунок ванілі і шоколаду.

В базі аромат досить тілесний і томний. А ще я відчуваю легку йодистість.

Якщо Black orchid – це прогулянка в темному лісі, яка приводить нас до будинку чарівної чаклунки, то Wild desire – денна прогулянка у фруктово-хвойному саду, посеред якого дім молодої вченої.

Тож, якщо Чорна орхідея Вам цікава, але «затемна», дуже рекомендую до затесту.

Стійкість аромату години 3-4, враховуючи невисоку вартість це гарний результат.👌 Шлейф достатньо відчутний.